HuisTuinWanneer ze haar tuin ziet barst ze in tranen uit. De reden?...

Wanneer ze haar tuin ziet barst ze in tranen uit. De reden? Ongelooflijk mooi…

Toen de 87-jarige Margie Jones op een dag het verschrikkelijke nieuws te horen kreeg dat haar man moest vertrekken naar een verzorgingstehuis, stortte haar wereld in elkaar.

Het was een grote tegenslag voor Margie. Het onderhouden van haar huis was dus even geen prioriteit meer. Omdat haar man er niet meer was, werd de tuin dus ook niet meer onderhouden. Margie’s gigantische tuin begon er uit te zien als een regenwoud.

tuin

Ze was ten einde raad, totdat een vriend van Margie vertelde dat er een jongen in de buurt woonde die tuinieren erg leuk vond. Zo kwam de 87-jarige in contact met de 17-jarige William. “Het klikte meteen tussen ons,” vertelt Margie. Hoewel ze goede vrienden werden, wist William dat het een aardige klus zou worden om haar tuin weer helemaal op te knappen. Gelukkig had hij er alle vertrouwen in. Hij zou haar hele tuin opnieuw decoreren en opknappen. Maar eerst moest er hulp komen van bepaalde hulpploegen..

Hij schakelde de hulp in van vrienden. “Ze kwamen aanrijden in hun auto en zeiden, ‘Mevrouw Jones, wij gaan dit allemaal voor u opknappen’, vertelt Margie met tranen in haar ogen. Op dat moment kon haar geluk niet op.

William en Margie waren zulke goede vrienden geworden, dat William er absoluut geen geld voor wilde hebben. In plaats daarvan deden ze samen iets geweldigs. Ze richtten samen het Mrs. Jones Project op, een project waarbij tieners hulp bieden aan oudere mensen.

Bekijk in het onderstaande filmpje hoe William en zijn vrienden de handen uit de mouwen steken voor deze lieve mevrouw. Vergeet dit inspirerende en hartverwarmende filmpje niet te DELEN met je vrienden op Facebook!

Deel Dit Artikel!

Onze Nieuwsbrief

Volg Ons

0FansLike
0VolgersVolg
0VolgersVolg
1,002VolgersVolg
1VolgersVolg

Popular

Meer zoals dit
Lees verder

Heeft jouw oma je deze dingen wel geleerd? Dit moet je weten!

Iedereen weet het. Je geliefde oma heeft altijd de beste suggesties voor wie zich onwel voelt

Combineer deze twee bouwmarkt artikelen en lijm alles onverwoestbaar aan elkaar!

Combineer deze twee bouwmarkt artikelen en lijm alles onverwoestbaar aan elkaar, sterk mens die ze nog los krijgt!

Moeder vindt grote blaren op haar baby. Maar dan ontdekt ze het duistere geheim van haar oppas!

Iemand anders voor je kinderen laten zorgen vergt veel...