UncategorizedDrink dit wondermiddel van kokosmelk, kurkuma en zwarte peper - En je...

Drink dit wondermiddel van kokosmelk, kurkuma en zwarte peper – En je lichaam zal je eeuwig dankbaar zijn!

Als ik ziek ben, maar niet ziek genoeg om naar de dokter te gaan, gebruik ik meestal een medicijn die gewoon verkrijgbaar is in de supermarkt. Maar laatst dacht ik weer eens aan alle remedies die mijn moeder vroeger voor mij maakten. Dus in plaats van een paar pillen te nemen, gebruik ik nu de recepten die mijn moeder vroeger voor mij maakten.

Een theelepel ginger ale elke vijf minuten als je buikpijn hebt, honing met water en citroen wanneer je last van hoest of een zere keel had…

Er is niet altijd wetenschappelijk bewijs dat deze remedies werken, maar deze zelfgemaakte remedies hebben wel generaties van moeders die erbij zweren dat het werkt!

Meestal berijd ik voedsel helemaal zelf. Mijn lichaam voelt goed, en ik voel mezelf beter als ik weet dat ik geen bewerkte ingrediënten eet. En de laatste tijd ben ik steeds meer na gaan denken over hoe voedsel als medicijn gebruikt kan worden. Dus wanneer ik ziek ben, en dan niet heel erg ziek, probeer ik steeds meer huisgemaakte remedies die bestaan uit natuurlijke ingrediënten, voordat ik naar de apotheek ga en allemaal onnodige chemicaliën tot me neem.

Ik heb al veel gelezen over de voordelen van kurkuma, dus toen een vriend mij vertelde over een brouwsel gemaakt van warme kokosmelk, kurkuma en zwarte peper, wou ik het meteen proberen.

Wil je dit artikel verder lezen? Klik dan op volgende pagina!

Deel Dit Artikel!

Onze Nieuwsbrief

Volg Ons

0FansLike
0VolgersVolg
0VolgersVolg
1,002VolgersVolg
1VolgersVolg

Popular

Meer zoals dit
Lees verder

Heeft jouw oma je deze dingen wel geleerd? Dit moet je weten!

Iedereen weet het. Je geliefde oma heeft altijd de beste suggesties voor wie zich onwel voelt

Combineer deze twee bouwmarkt artikelen en lijm alles onverwoestbaar aan elkaar!

Combineer deze twee bouwmarkt artikelen en lijm alles onverwoestbaar aan elkaar, sterk mens die ze nog los krijgt!

Moeder vindt grote blaren op haar baby. Maar dan ontdekt ze het duistere geheim van haar oppas!

Iemand anders voor je kinderen laten zorgen vergt veel...