Eenzame 94-jarige weduwnaar bouwt zwembad voor heel de buurt om aan de eenzaamheid te ontsnappen

De 94-jarige Keith Davidson verloor zijn vrouw aan kanker. Hij wist al snel dat hij zijn laatste jaren niet in eenzaamheid wou doorbrengen, nadat hij weduwnaar was geworden. Keith en zijn vrouw waren zesenzestig jaar met elkaar getrouwd geweest.

Toen zijn wederhelft wegviel, was Keith bang dat hij in een gat zou raken. Hij huilde veel, maar uiteindelijk accepteerde hij dat zijn vrouw er niet meer was. Hij begon met het verzinnen van een plan om niet eenzaam te raken.

Enkele maanden na haar overlijden had de man een plan verzonnen. Keith wilde zich opnieuw omringen met vrolijkheid en levendigheid. Zodoende besloot hij om een zwembad in zijn achtertuin aan te laten leggen waar heel de buurt gebruik van mocht maken.

Toen het bad er eenmaal was, nodigde de 94-jarige de hele buurt uit en sindsdien is zijn tuin bijna dagelijks gevuld met gelach en gejoel van uitbundige kinderen.

Wij vinden het een heel slim plan van de oudere man. Nu is hij niet eenzaam meer en hebben de kinderen een zwembad erbij!

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!


Wat vind jij? Reageer hieronder