De top streamingdiensten in nederkand

De Top Streamingdiensten In Nederkand
Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

We kunnen ons geen wereld zonder meer voorstellen: streamingdiensten. Streamingdiensten zijn platformen die ervoor zorgen dat je allerlei films en series kunt kijken als je een account aanmaakt. Per streamingdienst betaal je een bepaalde prijs, niet alle streamingdiensten zijn overal ter wereld te gebruiken. Voor sommige streamingdiensten heb je een specifieke locatie (VPN) nodig. Hieronder volgt een lijstje van de grootste streaming diensten wereldwijd in willekeurige volgorde.

Netflix

Netflix is een Amerikaans streamingdienst voor films en televisieseries. Het bedrijf werd in 1997 opgericht door Reed Hastings en Marc Randolph en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest populaire streamingdiensten ter wereld. Netflix biedt een breed scala aan films, documentaires, series, stand-up comedy en kinderprogramma’s. Als abonnee kun je onbeperkt toegang krijgen tot het hele Netflix-aanbod, waaronder exclusieve content die alleen op Netflix te zien is. Daarnaast biedt Netflix een breed scala aan mogelijkheden om de content aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren.

De Top Streamingdiensten In Nederkand

 

Prime Video (Amazon)

Prime Video is een online streamingdienst die is opgericht door Amazon. Het biedt een breed scala aan films, tv-shows, documentaires en andere video’s die je direct kunt streamen. Je hoeft alleen een Amazon Prime-abonnement te hebben om toegang te krijgen tot Prime Video. Prime Video heeft een selectie van films van verschillende genres, waaronder actie, komedie, drama, horror, animatie, familie en romantiek. Er zijn ook verschillende tv-programma’s die je kunt bekijken, waaronder Amazon Originals, waaronder The Man in the High Castle, Transparent en Mozart in the Jungle. Prime Video biedt ook de mogelijkheid om films te kopen of te huren, waarmee je films offline kunt bekijken of op een ander apparaat kunt bekijken. Prime Video heeft ook een aantal exclusieve aanbiedingen, waaronder een selectie van films die alleen op Prime Video beschikbaar zijn.

De Top Streamingdiensten In Nederkand

 

Hulu

Hulu is een Amerikaanse streamingdienst waarmee gebruikers TV-programma’s en films online kunnen streamen. Het is een van de grootste streamingdiensten ter wereld en biedt content van verschillende bronnen, waaronder originele programma’s, films, tv-programma’s, documentaires, kinderprogramma’s en meer. Hulu biedt zowel gratis als betaalde abonnementen met toegang tot verschillende soorten inhoud. De betaalde abonnementen hebben meer functies, waaronder het verwijderen van advertenties, toegang tot verschillende kwaliteitsniveaus en de mogelijkheid om inhoud te downloaden voor offline bekijken.

De Top Streamingdiensten In Nederkand

 

Disney+

Disney+ is een streamingdienst van Disney die video-on-demand en live-streaming video biedt. De service is hiermee vergelijkbaar met andere streamingservices zoals Netflix, Apple TV + en Amazon Prime Video. Disney+ biedt een breed scala aan content, waaronder films, series, documentaires en aangepaste originele content. Gebruikers kunnen de inhoud streamen op hun mobiele apparaten, televisies en computers. Disney+ biedt ook een breed scala aan functies, waaronder de mogelijkheid om inhoud offline te bekijken, inhoud te delen met familie, enz.

De Top Streamingdiensten In Nederkand

 

HBO Max

HBO Max is een streamingdienst die wordt aangeboden door HBO. Het biedt een enorme catalogus met films en tv-programma’s, waaronder originele series, documentaires en meer. Het is te vinden op veel streamingplatforms, waaronder Apple TV, Amazon Fire TV, Samsung Smart TVs, Google Chromecast, Xbox One, PlayStation 4 en Android TV. Met HBO Max kunnen gebruikers ook toegang krijgen tot de bibliotheek van HBO-shows, waaronder Game of Thrones, Big Little Lies, The Wire en Veep. HBO Max heeft ook een aantal originele series en films, waaronder The Flight Attendant, Legendary, Adventure Time: Distant Lands en Love Life.

De Top Streamingdiensten In Nederkand

 

Apple TV+

Apple TV+ is een streaming-dienst van Apple die gelanceerd is in november 2019. Het biedt een selectie van originele tv-series, films, documentaires en meer. Met Apple TV+ kun je naar exclusieve Apple Originals kijken, zoals The Morning Show, See, Dickinson, For All Mankind, Helpsters, Ghostwriter, Snoopy in Space en nog veel meer. Daarnaast biedt de service de mogelijkheid om je favoriete content te downloaden en offline te bekijken. Apple TV+ is beschikbaar in meer dan 100 landen en kan worden bekeken via Apple TV-apparaten, op iPhones, iPads, Apple TV-apparaten en selecte Smart TVs.

De Top Streamingdiensten In Nederkand

 

CBS All Access

 

CBS All Access is een streamingdienst van CBS die een enorme selectie van originele series, films, documentaires, exclusives en live tv biedt. De streamingdienst is beschikbaar in de Verenigde Staten, Canada en Australië, waardoor gebruikers toegang hebben tot duizenden uren aan entertainment. CBS All Access biedt ook een volledig uitgeruste cloud-dvr, waarmee gebruikers hun favoriete shows kunnen opnemen en bekijken wanneer ze maar willen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan de cloud-dvr-functie. Met CBS All Access kunnen gebruikers ook toegang krijgen tot een selectie van CBS News-programma’s, waaronder CBSN, CBS This Morning en 60 Minutes.

De Top Streamingdiensten In Nederkand

 

YouTube TV

YouTube TV is een online streaming-dienst die betaalde kabel- en satelliettelevisieprogramma’s aanbiedt. Het is een van de vele streaming-diensten die momenteel beschikbaar zijn. YouTube TV biedt meer dan 70 live-kanaalpakketten, waaronder kabel- en satelliettelevisiekanalen, lokale zenders en on-demand content. U kunt ook een Cloud DVR-opslagruimte krijgen, waarmee u live-tv kunt opnemen om later te bekijken. YouTube TV is beschikbaar op verschillende apparaten, waaronder Android- en iOS-smartphones, tablets, pc’s, Apple TV, Roku, Chromecast en Amazon Fire TV.

De Top Streamingdiensten In Nederkand

 

Dit zijn de grootste streaming diensten wereldwijd. Er zijn natuurlijk nog vele andere diensten te vinden en afhankelijk van een land kun je hier ook weer andere diensten vinden. In Nederland hebben wij bijvoorbeeld Videoland. Heb je toch nog andere suggesties waarvan je vind dat ze echt in deze lijst thuishoren? Laat dan een comment achter!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!
76480cookie-checkDe top streamingdiensten in nederkand

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven