Dit 11-jarige meisje zingt ’s werelds moeilijkste lied, na 2 noten weet hij de jury al kompleet te overtuigen

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Ik zal je even voorstellen aan Serena Rigacci. Deze naam zul je zeker willen onthouden. Het 11-jarige meisje uit Italië bracht iedereen naar een hoogtepunt toe bij de talentenshow “Next Star”. Van alle liedjes waaruit ze kon kiezen, besloot Serena de moeilijkste van allemaal te …

Dit 11-jarige meisje zingt ’s werelds moeilijkste lied, na 2 noten weet hij de jury al kompleet te overtuigen Lees verder »

Ik zal je even voorstellen aan Serena Rigacci. Deze naam zul je zeker willen onthouden.

Het 11-jarige meisje uit Italië bracht iedereen naar een hoogtepunt toe bij de talentenshow “Next Star”.

Van alle liedjes waaruit ze kon kiezen, besloot Serena de moeilijkste van allemaal te kiezen, namelijk de klassieker van Whitney Houston, “I Will Always Love You”.

Iedereen die dit nummer en de stem van Whitney Houston kent weet dat dit geen makkelijke opgave is. Want je loopt uiteraard het risico om te vergelijken te worden met het perfecte origineel.

En als je pas 11 jaar oud bent, kan een optreden op tv veel stres en druk met zich meedragen. Maar Serena hoeft niet meer dan 2 woorden te zingen voordat ze de jury helemaal ingepalmd heeft!

Bekijk hieronder de video waarin een nieuwe superster wordt geboren. Wat een geweldig talent heb je, Serena!

https://youtu.be/JwQDiQewUHs

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven