Dit 11-jarige meisje zingt ’s werelds moeilijkste lied, na 2 noten weet hij de jury al kompleet te overtuigen

Ik zal je even voorstellen aan Serena Rigacci. Deze naam zul je zeker willen onthouden. Het 11-jarige meisje uit Italië bracht iedereen naar een hoogtepunt toe bij de talentenshow “Next Star”. Van alle liedjes waaruit ze kon kiezen, besloot Serena de moeilijkste van allemaal te kiezen, namelijk de klassieker van Whitney Houston, “I Will Always …

Dit 11-jarige meisje zingt ’s werelds moeilijkste lied, na 2 noten weet hij de jury al kompleet te overtuigen Lees verder »

Ik zal je even voorstellen aan Serena Rigacci. Deze naam zul je zeker willen onthouden.

Het 11-jarige meisje uit Italië bracht iedereen naar een hoogtepunt toe bij de talentenshow “Next Star”.

Van alle liedjes waaruit ze kon kiezen, besloot Serena de moeilijkste van allemaal te kiezen, namelijk de klassieker van Whitney Houston, “I Will Always Love You”.

Iedereen die dit nummer en de stem van Whitney Houston kent weet dat dit geen makkelijke opgave is. Want je loopt uiteraard het risico om te vergelijken te worden met het perfecte origineel.

En als je pas 11 jaar oud bent, kan een optreden op tv veel stres en druk met zich meedragen. Maar Serena hoeft niet meer dan 2 woorden te zingen voordat ze de jury helemaal ingepalmd heeft!

Bekijk hieronder de video waarin een nieuwe superster wordt geboren. Wat een geweldig talent heb je, Serena!
15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven