Dit 5-jarige jongetje steelt de show, nu gaat zijn optreden de hele wereld over!

Het is raar om te zien dat de grootste verrassingen in de kleinste verpakkingen komen. En het maakt dan niet uit of het voor een groot publiek bij een talentenshow is of op straat – deze dagen zijn we gezegend met een paar jonge zangers/zangeressen, die klinken alsof ze al een hele tijd meegaan in …

Dit 5-jarige jongetje steelt de show, nu gaat zijn optreden de hele wereld over! Lees verder »

Het is raar om te zien dat de grootste verrassingen in de kleinste verpakkingen komen. En het maakt dan niet uit of het voor een groot publiek bij een talentenshow is of op straat – deze dagen zijn we gezegend met een paar jonge zangers/zangeressen, die klinken alsof ze al een hele tijd meegaan in de muziekindustrie.

Neem bijvoorbeeld de 5-jarige Caleb Serrano. Hij had ons al overweldigd met zijn video waar hij vol passie en charisma staat te zingen in een gospelkerk. En nu doet dit kleine jongetje het weer!

Laatst verscheen Caleb bij Harry Connick Jr.’s tv programma “Harry”…waar hij absoluut de show steelt! Van begin tot eind, leidde de 5-jarige de band van Harry Connick Jr. Hij zorgde ervoor dat het hele publiek los ging op zijn prachtige versie van “This Little Light of Mine.”

Nadat de show werd uitgezonden publiceerde Harry Connick Jr. deze video op Facebook, waar het al meer dan 7 miljoen keer bekeken is en bijna 200.000 keer gedeeld is. Bekijk de video hieronder, en je zult weten waarom het hele publiek losgaat! Dit jongetje gaat het ver schoppen!
15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven