DEZE 7 dingen verraden alles over je persoonlijkheid!

Laten we nou eerlijk zijn. Sommige dingen doen we over en over, zonder er echt bij stil te staan, zijn het gewoontes van ons geworden. Neem bijvoorbeeld het verwisselen van een rol wc papier. Elke keer als ik een rol wc papier thuis moet vervangen, hang ik het op dezelfde manier op als voorgaande keren. …

DEZE 7 dingen verraden alles over je persoonlijkheid! Lees verder »

Laten we nou eerlijk zijn. Sommige dingen doen we over en over, zonder er echt bij stil te staan, zijn het gewoontes van ons geworden.

Neem bijvoorbeeld het verwisselen van een rol wc papier. Elke keer als ik een rol wc papier thuis moet vervangen, hang ik het op dezelfde manier op als voorgaande keren. Als iemand anders deze rol op een andere manier ophangt, draai ik het meteen om op de manier waarvan ik denk dat het hoort. Tot nu dan… Ik heb er eerlijk nooit bij stilgestaan, maar de manier hoe ik het ophang verteld blijkbaar erg veel over mij.

Wat blijkt nu? Er zijn nog veel meer van dit soort kleine dingen die veel kunnen verraden over onze persoonlijkheid. Hier zie je 7 gewoonten die veel zeggen over onze persoonlijkheid.

1. De manier waarop je slaapt.

Als je normaal gesproken op je rug in slaap valt, betekent dat dat je een rustig persoon bent. Mensen die op hun rug slapen hebben vaak meer zelfvertrouwen, en een goed zelf beeld. Ze zijn klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan en nieuwe informatie op te nemen. Maar als ze tijdens het slapen hun armen en benen uitsteken, kunnen ze arrogant zijn.

Het slapen in een foetus houding, met je armen en benen ingetrokken, is een teken dat je angstig bent en je onveilig voelt. Je voelt je dan beter als je weet dat er iemand achter je staat en je beschermt in het leven. Aan de andere kant als je op je buik slaapt, betekent het meestal dat je een persoon bent die de leiding neemt. Mensen die op hun buik slapen houden ervan om de leiding te nemen in bepaalde situaties, en denken dat hun mening superieur is. En omdat ze slecht tegen kritiek kunnen, kunnen ze erg eigenwijs zijn.

Mensen die op hun zij slapen zijn analytisch en betrouwbaar. Ze kunnen zich makkelijk aanpassen aan nieuwe situaties, en ze kunnen makkelijk slecht nieuws verwerken.

Wil je nog meer persoonlijkheidstrekjes zien? Klik dan op volgende pagina!

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven