DEZE 7 dingen verraden alles over je persoonlijkheid!

4. De manier waarop je een e-mail verstuurd. Ik was hier zelf nooit opgekomen, maar de manier waarop iemand een mail verstuurd kan veel zeggen over de persoonlijkheid van die persoon. Mensen die vaak woorden als “ik”, “me”, of “mijn” in hun emails gebruiken zijn vaak zelf gecentreerd. Een andere email stijl die veel zegt …

DEZE 7 dingen verraden alles over je persoonlijkheid! Lees verder »

4. De manier waarop je een e-mail verstuurd.

Ik was hier zelf nooit opgekomen, maar de manier waarop iemand een mail verstuurd kan veel zeggen over de persoonlijkheid van die persoon. Mensen die vaak woorden als “ik”, “me”, of “mijn” in hun emails gebruiken zijn vaak zelf gecentreerd. Een andere email stijl die veel zegt over je persoonlijkheid, is de manier waarop je je inbox organiseert. Als je inbox vol zit met ongelezen mailtjes, ben je waarschijnlijk een beetje nerveus en kun je zelfs een beetje angstig zijn. Mensen die hun mails lezen en daarna verwijderen als ze geantwoord hebben, houden ervan om in controle te zijn, en houden ervan om geordend te zijn.

5. Je eetgewoonten.

Als je met je vrienden in een restaurant uiteten gaat is er altijd wel iemand die nog een volbord heeft terwijl de rest al klaar is met eten. Dit betekent dat deze persoon dingen in het leven weet te waarderen. Ze houden ervan om rustig aan te doen, en houden niet van haast. Verder geeft het dit ook aan dat deze persoon weinig trek heeft.

Aan de andere kant heb je ook mensen die heel snel eten. Deze mensen zijn vaak ongeduldig, en hebben vaak het idee dat ze veel te doen hebben. En heel snel eten kan trouwens ook slecht voor je lichaam zijn.

Wil je nog meer persoonlijkheidstrekjes zien? Klik dan op volgende pagina!

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven