Ze begint te dansen maar wordt dan gestopt door Simon, maar wat ze dan doet zorgt ervoor dat het publiek uit z’n dak gaat

Sommige mensen zijn goed in het bouwen van dingen, terwijl anderen juist goed zijn in het oplossen van wiskundige formules, of het koken van een overheerlijke maaltijd. En dan heb je nog altijd de gelukkigen die de gave hebben gekregen van het zingen of dansen – of beide! En dit is zeker het geval bij …

Ze begint te dansen maar wordt dan gestopt door Simon, maar wat ze dan doet zorgt ervoor dat het publiek uit z’n dak gaat Lees verder »

Sommige mensen zijn goed in het bouwen van dingen, terwijl anderen juist goed zijn in het oplossen van wiskundige formules, of het koken van een overheerlijke maaltijd. En dan heb je nog altijd de gelukkigen die de gave hebben gekregen van het zingen of dansen – of beide!

En dit is zeker het geval bij Hollie Steel uit Engeland. In 2009, op 10-jarige leeftijd, zorgde ze voor een onvergetelijk optreden bij zowel het publiek als de jury bij Britain’s Got Talent.

Het optreden van Hollie mag dan misschien een paar jaar oud zijn, maar vinden dat het te goed is om het niet nog een keer te delen.

Toen de 10-jarige Hollie het podium betrad in een klassieke ballerina outfit, was jurylid Simon Cowel verre weg van enthousiast. Ik denk dat vele van hun dachten dat het kleine meisje een paar pirouettes zou draaien en een paar sprongetjes zou maken – iets wat we vaak genoeg voorbij hebben zien komen in dit soort programma’s. Als je de video hieronder bekijkt kun je zien dat Simon bijna de gevreesde rode knop in drukt om haar te diskwalificeren. Maar achteraf heeft hij redenen genoeg gehad om dat zeker niet te doen!

https://youtu.be/bOeWz2k4tTI

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven