Blondine probeert haar auto vol te tanken, maar vergeet een hilarisch detail

Blondine Probeert Haar Auto Vol Te Tanken, Maar Vergeet Een Hilarisch Detail

Iets wat ik goed begrijp is dat het lastig is om de techniek bij te houden. Met smartphones, pratende computers, elektrische auto’s en zoveel meer.

Geen wonder dat we niet alles kunnen begrijpen!

Als buitenstaander kan het echter leuk zijn om te zien hoe iemand probeert om te gaan met een nieuwe gadget of tool – terwijl hij worstelt om te begrijpen hoe het ding werkt. Het kan tot hilarische situaties leiden!

Iets dergelijks gebeurde bij een tankstation. Een chauffeur en zijn vriend zaten op hun auto te wachten toen hij iets grappigs opmerkte – en terwijl hij ongecontroleerd giechelde, pakte hij zijn telefoon en begon op te nemen.

De zoektocht duurde enkele minuten

De man zag hoe een meisje verwoed op zoek was naar de tankdop van de auto. Wat ze echter niet leek te begrijpen, was dat ze in een Tesla Model S reed – een elektrische auto die geen benzine nodig heeft.

Blondine Probeert Haar Auto Vol Te Tanken, Maar Vergeet Een Hilarisch Detail

Ze heeft waarschijnlijk gezien dat de batterij van de auto bijna leeg was en is toen naar een station gereden om hem op te laden, maar ik vermoed dat het niet haar auto was of dat ze hem onlangs heeft vervangen, volgens de oude gewoonte om naar een benzinestation te gaan om de auto te tanken.

De zoektocht naar waar de benzine te tanken – in een elektrische auto – duurde enkele minuten, en de man in de auto erachter kon niet stoppen met lachen.

Nadat het gefrustreerde meisje het uiteindelijk opgaf en de eigenaar van de auto belde (van wie we denken dat het was), stapt de man naast de persoon die aan het filmen is uit de auto om haar te helpen. Het was een happy end! Maar nogmaals, nieuwe coole dingen zijn niet altijd eenvoudig.

Ik zal heel eerlijk zijn, ik zie dit met mij gebeuren!

Bekijk nu de clip die miljoenen mensen aan het lachen heeft gemaakt — onthoud dat dit iedereen kan overkomen!

82830cookie-checkBlondine probeert haar auto vol te tanken, maar vergeet een hilarisch detail

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven