Deze zonen zingen met hun vader, en de reden waarom heeft het publiek in tranen achter gelaten…

Laurie is altijd een goede vader geweest die hard werkt om zijn gezin te onderhouden. Maar 10 jaar geleden, werd de vader van drie getalenteerde zonen getroffen door een hartaanval. Hij ontsnapte met zijn leven, maar besefte al snel dat hij een verandering moest maken. Een van die veranderingen was het najagen van zijn passie …

Deze zonen zingen met hun vader, en de reden waarom heeft het publiek in tranen achter gelaten… Lees verder »

Laurie is altijd een goede vader geweest die hard werkt om zijn gezin te onderhouden. Maar 10 jaar geleden, werd de vader van drie getalenteerde zonen getroffen door een hartaanval. Hij ontsnapte met zijn leven, maar besefte al snel dat hij een verandering moest maken.

Een van die veranderingen was het najagen van zijn passie voor zingen. Laurie nodigde zijn zonen uit om een zanggroep te vormen en hun eerste publieke voor Simon Cowell te doen en de rest van de juryleden van “Britain’s Got Talent.”

Het kostte hem een paar jaar van zeuren om zijn zonen te overtuigen, maar het was zeker de moeite waard.

Toen de vier knappe jongens hun versie van de klassieke Everly Brothers begonnen, was er geen een droog oog in de zaal. En toen ze klaar waren, had Simon Cowell iets te zeggen wat mij kippenvel gaf.

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven