Stiekem filmde hij zijn zoon tijdens de afwas. Wat er toen gebeurde? ZO grappig!!

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Klusjes doen in het huishouden is de grootste nachtmerrie voor ieder kind. Niet alleen zijn ze enorm saai, het neemt ook nog eens ‘veel’ tijd in beslag. Kan ik me ook wel iets bij voorstellen.. Toen ik vijf was kon ik wel duizend dingen bedenken …

Stiekem filmde hij zijn zoon tijdens de afwas. Wat er toen gebeurde? ZO grappig!! Lees verder »

Klusjes doen in het huishouden is de grootste nachtmerrie voor ieder kind. Niet alleen zijn ze enorm saai, het neemt ook nog eens ‘veel’ tijd in beslag. Kan ik me ook wel iets bij voorstellen.. Toen ik vijf was kon ik wel duizend dingen bedenken die ik liever wilde doen dan de afwas.

De jongen uit de volgende video besloot zijn klusje op een hele andere manier aan te pakken om de klusjes die hij moest doen een beetje dragelijker te maken. Gelukkig was daar zijn vader, die dit bijzondere moment vast wist te leggen op zijn gloednieuwe camera.

afwas

Wanneer hij de afwasmachine aan het inruimen is na een heerlijke avondmaaltijd besluit deze jongeman het opruimen te combineren met zijn beste danspasjes. Op de beat van Michael Jackson gooit hij alles eruit wat erin zit! De vader haast zich snel naar de keuken om het moment vast te leggen op camera zonder dat zijn zoon het doorheeft. Wat een GEWELDIG moment! Ik kon gewoon niet stoppen met lachen na het zien van deze video.

https://youtu.be/arZ8mPhW6Vo

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven