Hij zat 10 jaar vast op een onbewoond eiland. Kan jij raden wat deze man het allerliefste wilde? ZO grappig!!

Na 10 lange jaren vast te hebben gezeten op een onbewoond eiland, spotte een Ierse man op een dag iets opmerkelijks aan de horizon. Hij dacht bij zichzelf: “Het is zeker geen schip, dat kan niet!” Naarmate de schim dichterbij kwam, komt hij erachter dat het misschien wel een klein bootje is, of zelfs een …

Hij zat 10 jaar vast op een onbewoond eiland. Kan jij raden wat deze man het allerliefste wilde? ZO grappig!! Lees verder »

Na 10 lange jaren vast te hebben gezeten op een onbewoond eiland, spotte een Ierse man op een dag iets opmerkelijks aan de horizon.

Hij dacht bij zichzelf: “Het is zeker geen schip, dat kan niet!” Naarmate de schim dichterbij kwam, komt hij erachter dat het misschien wel een klein bootje is, of zelfs een vlot.

Dan plotseling ziet hij een prachtige blonde vrouw het strand oplopen. Het lijkt erop alsof ze net heeft gedoken met de zuurstoffles nog op haar rug. Ook heeft ze een wetsuit aan.

Ze loopt richting de man en vraagt hem: “Hoe lang is het geleden dat je voor het laatst een sigaret gerookt hebt?

eiland

“Tien jaar,” antwoord de Ier, lichtelijk verbaast.

Met dat in gedachte haalt ze plotseling een vol pakje sigaretten uit haar waterdichte zakje. De Ier steekt er een op, neemt een diepe haal en zegt,: “Potverdikkeme dat is lekker!”

“En hoe lang is het geleden sinds je een goed glas Ierse whiskey hebt gehad?” zegt de vrouw.

Bevend reageert de met stomheid geslagen Ier: “Ook zo’n tien jaar denk ik.”

Ze buigt naar hem toe, ritst haar rechtermouw open en haalt daar een prachtige fles Ierse whiskey uit. De Ier pakt de fles, neemt een grote slok en zegt vervolgens: “Dit is fantastisch!”

Op dat punt begint de vrouw de bovenrits van haar wetsuit open te ritsen, kijkt de man aan en vraagt: “En hoe lang is het dan geleden dat je voor het laatst wat lol hebt gemaakt?”

Met tranen in zijn ogen valt de man op zijn knieën en jammert: “O mijn god! Je gaat me niet vertellen dat je ook nog golfclubs bij je hebt?!”

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven