Na 50 jaar kwam hij erachter dat zijn vrouw 95.000 euro verborgen hield. De reden? ZO grappig!!

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Een echtpaar was voor 50 jaar lang getrouwd. Ze deelden alles met elkaar, behalve 1 ding. De vrouw had een oude schoenendoos in de kast liggen waarvan ze haar man had verboden het ooit open te maken, totdat ze hem daar opdracht toe gaf. Haar …

Na 50 jaar kwam hij erachter dat zijn vrouw 95.000 euro verborgen hield. De reden? ZO grappig!! Lees verder »

Een echtpaar was voor 50 jaar lang getrouwd. Ze deelden alles met elkaar, behalve 1 ding. De vrouw had een oude schoenendoos in de kast liggen waarvan ze haar man had verboden het ooit open te maken, totdat ze hem daar opdracht toe gaf.

Haar man dacht niet veel aan de schoenendoos. Het leek erop alsof er niet iets van grote waard in lag. Het was daarom ook niet gek dat de man volledig was vergeten dat de doos überhaupt in de kledingkast lag.

geld

Tot 1 bepaalde dag, toen zijn vrouw een ziekenhuisbezoek gepland had staan.

De vrouw had het behoorlijk te pakken toen ze haar ziekenhuisafspraak had. Op dat moment dacht ze dat het misschien wel het einde van haar leven kon betekenen. Ze gaf haar man toestemming om de schoenendoos thuis op te halen.

Dus dat is ook precies wat hij deed. Maar toen hij voor het eerst in 50 jaar de deksel van de doos afhaalde kon hij zijn ogen niet geloven!

Er lagen 2 handgemaakte poppen in en rond de 95.000 euro. In verbazing reed hij terug naar het ziekenhuis om verhaal te halen bij zijn zieke vrouw.

“Vlak voordat we gingen trouwen,” vertelde de vrouw, “vertelde mijn grootmoeder mij dat de sleutel tot een goed huwelijk is door nooit te ruziën met elkaar. Ze vertelde dat als ik ooit boos op je zou worden, ik me het beste stil kon houden en een pop moest gaan breien.”

De man was geraakt door haar lieve woorden. Tenslotte lagen er ook maar twee poppen in de schoenendoos, dus dat zou betekenen dat ze maar twee keer in hun gehele huwelijk boos op hem was geworden. Hij leunde naar voren en gaf zijn vrouw een dikke kus.

“Maar waar komt al dat geld dan precies vandaan?” Vroeg hij.

“Oh, dat?” Zei ze met een lach op haar gezicht. “Dat is het geld dat ik heb verdient aan alle poppen die ik verkocht.”

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven