Dit geweldige optreden, zorgde ervoor dat de hele zaal op z’n kop stond!

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Toen de Lake Howell High School in America een talentenshow aankondigde, Had niemand ooit verwacht, wat voor verborgen talenten deze scholieren bezaten. Maar de video van 1 bepaald optreden van de talentenjacht verbaasde niet alleen de studenten, leraren en ouders – Maar het werd ook …

Dit geweldige optreden, zorgde ervoor dat de hele zaal op z’n kop stond! Lees verder »

Toen de Lake Howell High School in America een talentenshow aankondigde, Had niemand ooit verwacht, wat voor verborgen talenten deze scholieren bezaten.

Maar de video van 1 bepaald optreden van de talentenjacht verbaasde niet alleen de studenten, leraren en ouders – Maar het werd ook een hit op youtube, waar het meer dan 10 miljoen keer bekeken werd.

De studenten Nigel, Dylan, Matt, Elias en Jordan noemen zichzelf “The Hot Scots”, en zetten een zowel vermakelijke als verbluffende drum performance neer!

Het begon allemaal een van de jongens het podium opliep. Hij was gekleed in een kilt en zit er een beetje ongemakkelijk bij op het podium.

Maar al snel komen zijn 4 vrienden ook het podium op gestormd allemaal gekleed in een schotse kilt, en waarna er niks meer van deze verlegenheid meer over was gebleven.

Vanaf het moment dat ze beginnen te drummen, worden ze al hevig toegejuicht door het publiek. En op het einde, gaat het publiek helemaal los, als het optreden een onverwachte wending neemt.

https://youtu.be/6iuD3pSgBcw

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven