Maak kennis met de hoogste waterglijbaan ter wereld. Mijn hart klopt in mijn keel!

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Geen last van hoogtevrees? Bekijk hier dan de grootste waterglijbaan ter wereld! Met maar liefs 55 meter hoogte laat deze glijbaan al zijn concurrenten achter zich. Vergelijk de hoogte van deze glijbaan met die van een gebouw van zo’n 17 etages hoog. Dit is zonder …

Maak kennis met de hoogste waterglijbaan ter wereld. Mijn hart klopt in mijn keel! Lees verder »

Geen last van hoogtevrees? Bekijk hier dan de grootste waterglijbaan ter wereld! Met maar liefs 55 meter hoogte laat deze glijbaan al zijn concurrenten achter zich. Vergelijk de hoogte van deze glijbaan met die van een gebouw van zo’n 17 etages hoog. Dit is zonder twijfel het pareltje van dit waterpark. Natuurlijk kan je ook nog genieten van alle andere attracties die dit park te bieden heeft.

Deze glijbaan is niet alleen hoger dan de Niagara watervallen, maar bijvoorbeeld ook nog hoger dan het vrijheidsbeeld dat te vinden is in New York City! Er kunnen snelheden bereikt worden van maar liefs 195 km/u!

glijbaan

Het is natuurlijk wel de bedoeling dat deze attractie wordt ervaren doormiddel van een band waar je in ligt. Je wilt tenslotte niet dat je rug opengehaald wordt door de enorme snelheden die bereikt kunnen worden. Dit is zonder twijfel een onvergetelijke ervaring! Haast je dus snel naar dit geweldige water attractiepark om een ritje te maken op s’werelds hoogste waterglijbaan.

https://youtu.be/QoIl1JiZOQE

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven