Ze heeft haar haren al 6 maanden niet gewassen! – Het resultaat 8 uur later, zal iedereen verbazen!

Tenzij je het ooit ervaren hebt, is depressie iets wat we moeilijk kunnen begrijpen. Miljoenen mensen wereldwijd kampen met deze ziekte op een dagelijkse basis, wat in veel gevallen, een gezond leven lijden een hele uitdaging kan maken. Kapster Kate Langman kwam laatst oog in oog te staan met zo iemand. Een vrouw bezocht haar …

Ze heeft haar haren al 6 maanden niet gewassen! – Het resultaat 8 uur later, zal iedereen verbazen! Lees verder »

Tenzij je het ooit ervaren hebt, is depressie iets wat we moeilijk kunnen begrijpen. Miljoenen mensen wereldwijd kampen met deze ziekte op een dagelijkse basis, wat in veel gevallen, een gezond leven lijden een hele uitdaging kan maken.

Kapster Kate Langman kwam laatst oog in oog te staan met zo iemand. Een vrouw bezocht haar zaak, en zei dat ze al een half jaar lang te kampen heeft met een depressie. Ze zocht naar een verandering – En dat is iets wat ze zeker heeft gekregen.

Kate had een doodgewone dag op werk, toen ze een onbekende vrouw zag binnen lopen, die haar producten op de plank aan het bestuderen was.

Kate stapte op haar af en vroeg of ze hulp nodig had – En op dat moment kreeg ze een lang en pijnlijk verhaal van de vrouw te horen.

De vrouw in kwestie had 6 maanden lang te kampen gehad met een zware depressie. Ze was in die tijd niet in staat geweest om haar bed uit te komen, en had dus gedurende deze periode ook nooit haar haar gewassen of geborsteld. Ze had haar haar in een paardenstaart – Maar omdat ze zolang haar haar niet had gewassen, was het haar keihard geworden.

Wil je dit aangrijpende verhaal verder lezen? Klik dan op volgende pagina!

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven