Deze Ierse meisjes staan doodstil aan het strand – Wat ze dan doen zal iedereen verbazen!

Er zijn dingen in het leven die je maar blijven verbazen, ongeacht hoe vaak je ernaar kijkt. Ik denk dat het voornamelijk het geval is bij verschillende dansen over het algemeen… Maar de Ierse Riverdance in het speciaal. Deze energieke vorm van dansen, op de pakkende muziek, de perfecte timing, en de geweldige vaardigheden is …

Deze Ierse meisjes staan doodstil aan het strand – Wat ze dan doen zal iedereen verbazen! Lees verder »

Er zijn dingen in het leven die je maar blijven verbazen, ongeacht hoe vaak je ernaar kijkt.

Ik denk dat het voornamelijk het geval is bij verschillende dansen over het algemeen… Maar de Ierse Riverdance in het speciaal. Deze energieke vorm van dansen, op de pakkende muziek, de perfecte timing, en de geweldige vaardigheden is echt bewonderenswaardig – en deze video, die online al een grote hit is, is hier geen uitzondering op.

De meiden in de video noemen zichzelf de “Ed Sheehan’s Galway Girls”, en komen inderdaad uit Galway, dat aan de westkust van Ierland ligt. Ze performen een dans op het nummer Shape of You van Ed Sheeran – en het zal niet lang duren voordat ook jij aan dit filmpje verslaafd zal raken.

Kijk maar eens naar hun supersnelle voetenwerk, en dan met name op het moment dat het tempo opgevoerd wordt en het veranderd in traditionele Ierse muziek. Ongelofelijk!
15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven