Koppel wordt betrapt terwijl ze intiem zijn in het park. De uitspraak van de rechter hiervoor zul je nooit geloven!

Mensen die de rechtszaal in Painesville, Ohio, betreden en rechter Michael Cicconetti ontmoeten, weten nooit wat ze kunnen verwachten. Al 21 jaar lang heeft deze charismatische rechter iets beoefend wat hij “creative gerechtigheid” noemt, waarbij hij onverwachte maar passende straffen uitdeelt aan mensen die schuldig bevonden worden. Je zou kunnen zeggen dat Michael Cicconetti zijn …

Koppel wordt betrapt terwijl ze intiem zijn in het park. De uitspraak van de rechter hiervoor zul je nooit geloven! Lees verder »

Mensen die de rechtszaal in Painesville, Ohio, betreden en rechter Michael Cicconetti ontmoeten, weten nooit wat ze kunnen verwachten.

Al 21 jaar lang heeft deze charismatische rechter iets beoefend wat hij “creative gerechtigheid” noemt, waarbij hij onverwachte maar passende straffen uitdeelt aan mensen die schuldig bevonden worden.

Je zou kunnen zeggen dat Michael Cicconetti zijn oordelen een beetje baseert op de filosofie van “Een oog voor een oog, een tand voor een tand”.

De rechter en de vader van vijf kinderen laat geregeld de schuldigen hun eigen straffen bepalen. Keuzes zijn vaak een gevangenisstraf of één van Cicconetti’s creative en alternatieve straffen.

Hier zijn een aantal van zijn ongewone straffen:

1. Een koppel verscheen voor de rechter nadat zij betrapt waren na hun vrijpartij in een park. De straf? Ze moesten het hele park schoonmaken, inclusief alle gebruikten condooms. Verder moesten ze ook een advertentie plaatsen in een lokale krant waarin ze zich zouden verschuldigden tegenover de hele stad, en alle mensen die hun vrijpartij gezien had.

2. Een vrouw liet 35 kittens alleen in het bos in de winter. Buiten het feit om dat ze een boete moest betalen, besloot rechter Cicconetti haar ook een koekje van eigen deeg te geven. Hij liet haar in midden november een nacht doorbrengen in het bos zonder eten, water of een tent. Maar omdat de temperatuur flink daalde die nacht, was Cicconetti coulant: en mocht ze wel een vuurtje maken.

Wil je dit artikel verder lezen, en nog meer grappig voorbeelden zien? Klik dan op volgende pagina!

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven