Koppel wordt betrapt terwijl ze intiem zijn in het park. De uitspraak van de rechter hiervoor zul je nooit geloven!

3. Een man beledigde de politie en noemde ze “varkens”. Als straf moest de man op de hoek van de straat staan met een 170kg zwaar varken, en een bord vasthouden met daarop: “Dit is geen politieagent”. 4. Een dronken bestuurder moest naar het dichtstbijzijnde mortuarium als straf. Terwijl hij daar was, werd hij verplicht …

Koppel wordt betrapt terwijl ze intiem zijn in het park. De uitspraak van de rechter hiervoor zul je nooit geloven! Lees verder »

3. Een man beledigde de politie en noemde ze “varkens”. Als straf moest de man op de hoek van de straat staan met een 170kg zwaar varken, en een bord vasthouden met daarop: “Dit is geen politieagent”.

4. Een dronken bestuurder moest naar het dichtstbijzijnde mortuarium als straf. Terwijl hij daar was, werd hij verplicht naar de lichamen te kijken van twee mensen die overleden waren als gevolg van het rijden onder invloed.

5. Een vrouw werd veroordeeld voor het niet betalen van een taxirit. De straf? Ze moest meer dan 48km lopen – precies de afstand die ze in de taxi had afgelegd.

Wil je dit artikel verder lezen, en nog meer grappig voorbeelden zien? Klik dan op volgende pagina!

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven