Koppel wordt betrapt terwijl ze intiem zijn in het park. De uitspraak van de rechter hiervoor zul je nooit geloven!

6. Een man stal een doos met geld van het Leger Des Heils, dat bedoeld was om dakloze te helpen. Zijn straf? Hij moest een dag dakloos doorbrengen op straat. 7. Een paar middelbare scholieren werden gepakt toen zij de banden van een schoolbus lek staken. Door hun toedoen moest een basisschool klas hun geplande …

Koppel wordt betrapt terwijl ze intiem zijn in het park. De uitspraak van de rechter hiervoor zul je nooit geloven! Lees verder »

6. Een man stal een doos met geld van het Leger Des Heils, dat bedoeld was om dakloze te helpen. Zijn straf? Hij moest een dag dakloos doorbrengen op straat.

7. Een paar middelbare scholieren werden gepakt toen zij de banden van een schoolbus lek staken. Door hun toedoen moest een basisschool klas hun geplande schooltrip verplaatsten naar de volgende dag. De schuldige tieners werden verplicht een picnic te organiseren voor de schoolkinderen die hieronder hadden geleden.

8. Twee tieners werden schuldig verklaard toen zij “666” op een standbeeld van Jesus hadden geschreven. De uitspraak? Ze werden verplicht om een ezel door de stad te leiden, verkleed als Joseph en Maria.

Volgens Cicconetti, zijn 90 procent van de mensen die zijn “creatieve gerechtigheid” ontvingen, niet verder meer “de mist” in gegaan. Klinkt goed, toch? Zouden wij in Nederland ook moeten hebben!

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven