Dit is de ultieme must-have voor aankomende zomer: het drijvende lounge-eiland van de Lidl!

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Supermarkten kunnen er maar geen genoeg van krijgen deze zomer: de zomerse must-haves. Zo had de Aldi al eerder een opblaasbare jacuzzi, de Super, gin-tonic ijsjes, en nu is ook de Lidl aan de beurt met de perfecte must-have voor in de zomer, namelijk een …

Dit is de ultieme must-have voor aankomende zomer: het drijvende lounge-eiland van de Lidl! Lees verder »

Supermarkten kunnen er maar geen genoeg van krijgen deze zomer: de zomerse must-haves. Zo had de Aldi al eerder een opblaasbare jacuzzi, de Super, gin-tonic ijsjes, en nu is ook de Lidl aan de beurt met de perfecte must-have voor in de zomer, namelijk een opblaasbaar lounge-eiland, waar je deze zomer uren lang op kunt bakken en relaxen.

Deze ideale must-have voor in de zomer is bij de Lidl te koop voor maar slechts 75 euro, en gewoon in Nederland te verkrijgen. Dit ideale lounge-eiland is voorzien van een zonnescherm, een rugleuning en twee houders voor je dorstlessende versnaperingen. Verder heeft het eiland een afmeting van twee meter lang, bij anderhalve meter breed. Wil je deze zomer ook genieten van dit geweldige eiland? Klik dan hier!

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven