Hij begint dit wereldberoemde lied op zijn panfluit te spelen. Het moment toen ik het hoorde, kreeg ik OVERAL kippenvel!

“Amazing Grace” is een lied dat de meesten van ons ongetwijfeld zullen kennen. Maar toch is er iets bijzonders aan de versie die je zometeen gaat horen. Het hele lied wordt namelijk uitgevoerd op een panfluit. Als je dit instrument ziet, denk je waarschijnlijk aan een straatband. Toch wil ik met deze video laten zien …

Hij begint dit wereldberoemde lied op zijn panfluit te spelen. Het moment toen ik het hoorde, kreeg ik OVERAL kippenvel! Lees verder »

“Amazing Grace” is een lied dat de meesten van ons ongetwijfeld zullen kennen. Maar toch is er iets bijzonders aan de versie die je zometeen gaat horen. Het hele lied wordt namelijk uitgevoerd op een panfluit.

Als je dit instrument ziet, denk je waarschijnlijk aan een straatband. Toch wil ik met deze video laten zien dat je ontzettend veel verschillende tonen kunt maken met welk instrument dan ook.

fluit

Bijna iedereen kent dit nummer wel. Maar deze versie is wel heel speciaal. Hij wordt namelijk vol passie gespeeld op een panfluit.

Amazing Grace is een Christelijke hymne en staat vaak op kerst cd’s. In deze video speelt David Döring het prachtige lied in op een berg. Het lijkt zo makkelijk als hij het zo zuiver speelt, maar dat is het vast niet!

De muziek past ook precies bij de geweldige omgeving, het laat je helemaal tot rust komen en je voelt je één met de natuur. In de video laten ze ook geweldige beelden van de omgeving zien, zoals van het meer en de bergen.

Vind jij dit ook zo’n mooi lied? Deel dit bericht dan met je vrienden en laat ze ook genieten van deze muziek.
15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven