Ze zien twee skeletten met elkaar kussen de boodschap die hierachter schuilt is zowel prachtig als belangrijk

Ze Zien Twee Skeletten Met Elkaar Kussen. De Boodschap Die Hierachter Schuilt Is Zowel Prachtig Als Belangrijk!
Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Hoe zou jij reageren als je twee skeletten met elkaar zag kussen?

Juist, ik zal waarschijnlijk hetzelfde geantwoord hebben. Toch ligt het in dit verhaal iets anders.

Wanneer omstanders op een dag een enorm scherm zien staan, is het niet gek dat veel mensen bleven kijken. Je ziet natuurlijk niet iedere dag twee skeletten met elkaar zoenen, knuffelen en dansen.

Ze Zien Twee Skeletten Met Elkaar Kussen. De Boodschap Die Hierachter Schuilt Is Zowel Prachtig Als Belangrijk!

Achter dit speciale project schuilt echter een belangrijke boodschap. Racisme is de laatste jaren het onderwerp van de dag geweest. Steeds meer om je heen hoor je het woord voorbijkomen. Dat is tevens precies de boodschap die de organisatoren van dit experiment naar voren wilden laten komen. Hiermee proberen ze aan mensen te laten zien dat iemand nooit, maar dan ook nooit op zijn/haar uiterlijk beoordeeld moeten worden. Het concept van liefde is zoveel meer dan zomaar de uiterlijke verschijning.

Het project heet ‘Love has no label’, en is een campagne die ons ervoor wil zorgen dat we onze verschillen omarmen, en geen label aan vast hangen. Het is gewoon nergens voor nodig. Dus laten we de wereld waar we allemaal in wonen een stukje aangenamer maken met z’n alle, door gewoon wat meet liefde te geven.

Daarom sluit ik af met: ‘Laten we liefhebben.” Vind jij dit ook? DEEL dit bericht dan met al je vrienden en familie op Facebook!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!
8240cookie-checkZe zien twee skeletten met elkaar kussen de boodschap die hierachter schuilt is zowel prachtig als belangrijk

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven