Kippenvel: je hebt een klassieker uit 1941 nog nooit op deze manier gehoord – gegarandeerd

Kippenvel: Je Hebt Een Klassieker Uit 1941 Nog Nooit Op Deze Manier Gehoord – Gegarandeerd!
Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Kerstmis is nu al om de hoek, en samen met Kerstmis komen onze geliefde favoriete tunes en jingles weer naar boven. Als je een echte kerst liefhebber bent, ben je waarschijnlijk al begonnen om een ​​aantal van je favoriete kerstliedjes te beluisteren.

Als dat nog niet zo is is dat natuurlijk prima – maar ik stel voor dat je een voorsprong neemt door toch te luisteren naar deze ongelooflijke interpretatie van “Little Drummer Boy” (een van mijn lievelingsliedjes en qua klassiekers zeker!). In deze video, is de 1941 classic gezongen acapella, dat wil zeggen zonder een enkel instrument. Het resultaat? Kippenvel.

Achter de mooie prestatie is a capella band Pentatonix, die zijn gegroeid in populariteit in de afgelopen maanden. In feite, hun prachtige interpretatie van Leonard Cohen’s Hallelujah is erin geslaagd om miljoenen views op YouTube verzamelen in een mum van tijd.

Is deze de meest recente hit van een nieuwe sensatie? Ik denk het wel – het is all meer dan 90 miljoen keer bekeken op YouTube, nu al!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!
17030cookie-checkKippenvel: je hebt een klassieker uit 1941 nog nooit op deze manier gehoord – gegarandeerd

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven