Getalenteerde makeup artiest verandert haarzelf in de meest griezelige figuren met NIETS anders dan makeup. WOW!

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Andrea De La Ossa, een schoonheidsspecialist en vlogger heeft zichzelf onlangs gericht op het horror genre. Met slechts haar makeup maakt ze de meest uiteenlopende karakters. Ze kan zichzelf in bijna alles veranderen! Ze heeft haar talent onlangs naar Youtube gebracht, en krijgt sindsdien wereldwijde …

Getalenteerde makeup artiest verandert haarzelf in de meest griezelige figuren met NIETS anders dan makeup. WOW! Lees verder »

Andrea De La Ossa, een schoonheidsspecialist en vlogger heeft zichzelf onlangs gericht op het horror genre. Met slechts haar makeup maakt ze de meest uiteenlopende karakters. Ze kan zichzelf in bijna alles veranderen!

Ze heeft haar talent onlangs naar Youtube gebracht, en krijgt sindsdien wereldwijde aandacht voor haar bijzondere werk. “Ik ben op Youtube begonnen om opzoek te gaan naar mensen die dezelfde passie delen als ik. Ik wil ze op deze manier inspireren om door te gaan waar ze mee bezig zijn.”

Haar werken lopen uiteen van van zombie’s naar superhelden, naar draken en haaien. Maar dat is niet alles. Ze kiest haar personages uit van de meest bekende Hollywood films en andere bekende producties. Herken jij ze allemaal? Laat het ons weten in de reacties!
Ik kon mijn ogen bijna niet geloven toen ik haar werk voor de eerste keer zag… Het lijkt net echt!

Benieuwd wat Andrea allemaal maakt? Kijk dan maar eens mee naar de volgende fotoserie!

make2

make3

make4

make5

make6

make7

make8

make9

make10

make11

make12

make13

make

Staan jouw nekharen al overeind? Laat ons in de reacties weten wat je ervan vond, en vergeet deze fotoserie zeker niet te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook!

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven