Man reist de wereld rond om mensen deze wel heel speciale dans te leren – Bekijk nu deze geweldige dans

Terwijl taal en cultuur soms een barrière tussen mensen wereldwijd kunnen vormen, is er iets dat al deze barrières kan overkomen, namelijk dansen. Het maakt niet uit wie mensen zijn, waar ze vandaan komen, of welke taal ze spreken – een prachtige dans kan ze allemaal samen brengen, warmte en liefde geven. Een perfect voorbeeld …

Man reist de wereld rond om mensen deze wel heel speciale dans te leren – Bekijk nu deze geweldige dans Lees verder »

Terwijl taal en cultuur soms een barrière tussen mensen wereldwijd kunnen vormen, is er iets dat al deze barrières kan overkomen, namelijk dansen.

Het maakt niet uit wie mensen zijn, waar ze vandaan komen, of welke taal ze spreken – een prachtige dans kan ze allemaal samen brengen, warmte en liefde geven.

Een perfect voorbeeld hiervan is een project dat een jonge man genaamd Matt Bray creëerden. Matt noemt dit project ProjectOneLife, en het bewijst maar weer eens dat dansen mensen in de meest spectaculaire manier kunnen verbinden.

Op een 10,000 mijl lange reis, ontmoette Matt 100 mensen vanuit de hele wereld die hij dezelfde dansroutine leerden, een routine die hij zelf bedacht heeft.

Stad na stad, en van dorp naar dorp, filmde Matt een paar vreemde tegelijk die samen de dans uitvoerden. En toen Matt eindelijk 100 mensen gefilmd had, sloot Matt zich op om de beelden te bewerken en er een lange compilatie van te maken.

Bekijk nu de geweldige compilatie van Matt hieronder:
15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven