Man reist de wereld rond om mensen deze wel heel speciale dans te leren – Bekijk nu deze geweldige dans

Man Reist De Wereld Rond Om Mensen Deze Wel Heel Speciale Dans Te Leren – Bekijk Nu Deze Geweldige Dans

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Terwijl taal en cultuur soms een barrière tussen mensen wereldwijd kunnen vormen, is er iets dat al deze barrières kan overkomen, namelijk dansen.

Het maakt niet uit wie mensen zijn, waar ze vandaan komen, of welke taal ze spreken – een prachtige dans kan ze allemaal samen brengen, warmte en liefde geven.

Een perfect voorbeeld hiervan is een project dat een jonge man genaamd Matt Bray creëerden. Matt noemt dit project ProjectOneLife, en het bewijst maar weer eens dat dansen mensen in de meest spectaculaire manier kunnen verbinden.

Op een 10,000 mijl lange reis, ontmoette Matt 100 mensen vanuit de hele wereld die hij dezelfde dansroutine leerden, een routine die hij zelf bedacht heeft.

Stad na stad, en van dorp naar dorp, filmde Matt een paar vreemde tegelijk die samen de dans uitvoerden. En toen Matt eindelijk 100 mensen gefilmd had, sloot Matt zich op om de beelden te bewerken en er een lange compilatie van te maken.

Bekijk nu de geweldige compilatie van Matt hieronder:

https://youtu.be/qrTi2aLx8dw

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

44250cookie-checkMan reist de wereld rond om mensen deze wel heel speciale dans te leren – Bekijk nu deze geweldige dans

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven