McDonald’s snoeit de heg van een boer om een bord te kunnen plaatsen, maar ze hadden zich nooit kunnen voorbereiden op zijn wraak

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin McDonald’s wou meer klanten trekken naar één van hun restaurants in Hampshire, Engeland, dus de fastfoodketen plaatste een groot bord langs de weg. Maar het management realiseerde zich al snel dat het bord niet zichtbaar zou zijn door een heg langs de kant van de …

McDonald’s snoeit de heg van een boer om een bord te kunnen plaatsen, maar ze hadden zich nooit kunnen voorbereiden op zijn wraak Lees verder »

McDonald’s wou meer klanten trekken naar één van hun restaurants in Hampshire, Engeland, dus de fastfoodketen plaatste een groot bord langs de weg.

Maar het management realiseerde zich al snel dat het bord niet zichtbaar zou zijn door een heg langs de kant van de weg. Dus hadden ze die simpelweg weggesnoeid – zonder toestemming te vragen bij de eigenaar van het land.

Nu heeft de boer die eigenaar is van het land zijn zoete wraak gekregen – en het gehele internet moedigt hem aan vanwege zijn slimme zet.

Zo zag het eruit nadat McDonald’s hun bord had geplaatst. Een grote heg blokkeerde het bord waardoor je alleen de bovenkant kon zien.

De fastfoodketens besloot om de heg weg te halen zonder toestemming van de boer.

Maar het duurde niet lang voordat het bord weer geblokkeerd was – door stapels hooi.

Het briljante wraakplan van de boer wordt nu uitgebreid gevierd op social media, en de meeste mensen vinden dat het de schuld is van McDonald’s omdat ze geen toestemming aan de boer hadden gevraagd.

Wat vinden jullie?

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven