Dit meisje van 12 wordt op school “monster” genoemd. 15 jaar later shockeert ze iedereen met haar fotos!

Op de basisschool, kwamen Aly Stosz’s vrienden amper tot haar schouders. Ze was altijd het langste kind van de klas – en tegen de tijd dat ze de middelbare school bereikte was ze al 1,90 meter. Aly’s lengte maakte haar niet populair op school. In tegendeel zelfs, Pestkoppen pestten haar en noemde haar voor dingen …

Dit meisje van 12 wordt op school “monster” genoemd. 15 jaar later shockeert ze iedereen met haar fotos! Lees verder »

Op de basisschool, kwamen Aly Stosz’s vrienden amper tot haar schouders.

Ze was altijd het langste kind van de klas – en tegen de tijd dat ze de middelbare school bereikte was ze al 1,90 meter.

Aly’s lengte maakte haar niet populair op school. In tegendeel zelfs, Pestkoppen pestten haar en noemde haar voor dingen uit als “Monster” en “Godzilla”.

“In het verleden zouden mensen mij pijn doen als ze iets slechts over mijn lengte zouden zeggen,” vertelde Aly aan de Barcroft Media.

Maar nu lacht zij als laatst, en heeft ze haar pestkoppen overwonnen.

Tijdens haar schooljaren, was Aly altijd de langste student van de klas. Ze heeft veel pesterijen te verduren gehad in de gang. En zelfs simpele dingen als winkelen voor kleding en het zoeken naar de juiste maat kan echt een nachtmerrie voor haar zijn.

De pesterijen maakten haar jeugd erg zwaar, maar vandaag de dag heeft ze dat allemaal overwonnen, en is ze een veel sterker persoon geworden.

“Ik lach er nu om, maar toen der tijd raakte me het wel heel diep. Maar uiteindelijk ben ik er een veel sterker persoon door geworden,” zegt ze.

Wil je dit artikel verder lezen, en de video zien? Klik dan op volgende pagina!

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven