Dit meisje pakt haar gitaar en begint het nummer “Johnny Cash” te spelen – Wat er dan gebeurt zul je niet geloven!

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Het enige wat ik kan zeggen: Dit meisje moet we geboren zijn met een muzikale gave. Het lijkt wel alsof de “Country” muziek door haar aderen loopt! Ze heeft de stem, het talent en de ziel van een doorgewinterde Nashville zangeres, en moet je na …

Dit meisje pakt haar gitaar en begint het nummer “Johnny Cash” te spelen – Wat er dan gebeurt zul je niet geloven! Lees verder »

Het enige wat ik kan zeggen: Dit meisje moet we geboren zijn met een muzikale gave. Het lijkt wel alsof de “Country” muziek door haar aderen loopt!

Ze heeft de stem, het talent en de ziel van een doorgewinterde Nashville zangeres, en moet je na gaan ze is nog maar een kind.

Toen Emi Sunshine nog maar 9 jaar oud was, stond ze in het midden van de “Market Square” in Knoxville, in Tennessee. Het was daar dat ze een red-hot-versie van Johnny Cash’s country blues klassieker, “Folsom Prison Blues” speelde.

De “Man in Black” keek waarschijnlijk met een glimlach op zijn gezicht naar beneden, terwijl Emi het publiek versteld deed staan. Bekijk Haar verbluffende optreden in deze video hieronder:

https://youtu.be/b5lK4iiJM_o

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven