Hij legde zijn bril op de grond in een museum. Wat er vervolgens gebeurde? HILARISCH!

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Dit verhaal doet me heel erg denken aan een stel Nederlandse studenten die als experiment naar een beurs gingen, bedoelt voor sterren gerechten. Ze kochten een paar hamburgers van de Mc Donalds en steden deze in kleine stukjes. Vervolgens vertelde ze de beursbezoekers dat het …

Hij legde zijn bril op de grond in een museum. Wat er vervolgens gebeurde? HILARISCH! Lees verder »

Dit verhaal doet me heel erg denken aan een stel Nederlandse studenten die als experiment naar een beurs gingen, bedoelt voor sterren gerechten. Ze kochten een paar hamburgers van de Mc Donalds en steden deze in kleine stukjes. Vervolgens vertelde ze de beursbezoekers dat het gemaakt was door een gerespecteerde sterrenchef. Je mag drie keer raden wat er toen gebeurde..

Oké, per ongeluk laten vallen is misschien wat overdreven, maar dat maakt dit verhaal natuurlijk niet minder leuk!
Een paar tieners uit San Francisco hebben onlangs voor een spektakel gezorgd toen ze voor de grap een leesbril op de grond legde. Niet wetende wat er precies zou gebeuren, deden de bezoekers waar ze op hoopten!

Binnen minuten nadat ze de bril op de grond hadden gelegd zagen mensen het aan als ‘kunst’. Binnen de kortste keren waren mensen gefascineerd foto’s aan het maken. De 17-jarige T.J Khayatan besloot de reacties te documenteren. Inmiddels zijn z’n foto’s al meer dan 40.000 keer bekeken!

bril2

bril3

bril4

bril5

bril6

bril1

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven