Het water kletst tegen de promenade aan maar wat je dan plotseling hoort wow

Het Water Kletst Tegen De Promenade Aan. Maar Wat Je Dan Plotseling Hoort? Wow!
Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Rondreizen en talloze oceanen en stranden ontdekken is al speciaal genoeg. Van wereldwonderen naar prachtige bergen, stranden en zeeën. Maar wat ik laatst te zien kreeg ging toch wel al mijn verwachtingen te boven. Op het strand van Zadar, Kroatië ligt iets bijzonders verborgen. Kan jij al raden wat?

Ze zeggen dat je de zee kunt horen in schelpen als je je oor erbij houdt. Maar heb je de zee ooit echte muziek horen maken? Ik in ieder geval niet, tot dit moment!

Het Water Kletst Tegen De Promenade Aan. Maar Wat Je Dan Plotseling Hoort? Wow!

Door de traptredes die in de richting van de zee naar beneden lopen, lopen verschillende luchtbuizen, die met behulp van de energie van de zee muzikale klanken laat horen. Alle tonen die je hoort zijn willekeurig maar toch perfect met elkaar in harmonie. Prachtig, en ook wel een beetje griezelig als je het mij vraagt..

Dit “Zee-orgel in Kroatie is 1 van de drie instrumenten van deze soort die er op deze wereld bestaan. De andere twee zijn Blackpool High Tide Organ in Groot-Brittannië en de San Francisco Wave Organ. Tijd voor een enkeltje zee-orgel spotten dan maar!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!
2710cookie-checkHet water kletst tegen de promenade aan maar wat je dan plotseling hoort wow

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven