5-jarige gaat achter een piano zitten en breekt in tranen uit. De reden? Voortreffelijk!

Er wordt vaak gezegd dat muziek als een cadeau is. Daarmee bedoel ik dat het nog beter is als het gedeeld wordt, zoals de video die je zometeen gaat bekijken. In deze video zie je de 5-jarige Ryan Wang die een optreden geeft voor een bijzondere, en één van zijn grootste fans. De 101-jarige Dorothy …

5-jarige gaat achter een piano zitten en breekt in tranen uit. De reden? Voortreffelijk! Lees verder »

Er wordt vaak gezegd dat muziek als een cadeau is. Daarmee bedoel ik dat het nog beter is als het gedeeld wordt, zoals de video die je zometeen gaat bekijken.

In deze video zie je de 5-jarige Ryan Wang die een optreden geeft voor een bijzondere, en één van zijn grootste fans. De 101-jarige Dorothy Landry. Het supertalent speelde Variations on an Inner Mongolian Folk Song” voor de oudere dame.

piano

“Ik denk dat hij nog maar 3 jaar oud was toen ik hem voor de eerste keer ontmoette. Ik kijk erg uit om hem weer te zien spelen. Hij is een bijzonder persoon.” Na zijn optreden wenste Landry het jongetje een fijne reis terug naar China, en vertelde hem dat ze niet kon wachten om hem weer te horen spelen. Die laatste zin zorgde ervoor dat de jonge muzikant het niet meer droog hield.

Ryan heeft al een behoorlijke waslijst aan optredens achter zijn naam staan. Hij treedde al op bij “The Ellen Show” en verschillende bekende Amerikaanse Talkshows. toch heeft dit privé optreden een speciaal plekje in zijn hart bemachtigt.

“Ik vind het leuk om voor “Oma Dorothy” te spelen”, aldus Wang. “Ze wordt er gelukkig van, en ik dus ook.”
15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven