Portugese bruidegom zingt het nummer “Hallelujah” en geeft het hele internet kippenvel

Het luisteren naar een goede zanger is altijd leuk – maar wat het nog specialer maakt is als de zanger optreed op een bruiloft. Wanneer ik een zanger hun hart hoor geven in een nummer op een bruiloft, dan smelt ik helemaal. In de video hieronder, zingt de bruidegom niet zomaar een nummer voor zijn …

Portugese bruidegom zingt het nummer “Hallelujah” en geeft het hele internet kippenvel Lees verder »

Het luisteren naar een goede zanger is altijd leuk – maar wat het nog specialer maakt is als de zanger optreed op een bruiloft. Wanneer ik een zanger hun hart hoor geven in een nummer op een bruiloft, dan smelt ik helemaal.

In de video hieronder, zingt de bruidegom niet zomaar een nummer voor zijn bruid. Hij koos ervoor om het nummer “Hallelujah” te zingen.

Het geweldige klassieke nummer van Leonard Cohen is al door vele zangers over de jaren gezongen. Maar deze keer, zingt de bruidegom “Hallelujah” niet in het Engels maar in het Portugees.

Ik kan echt begrijpen waarom de bruid, de bruidsmeisjes, en vele van de gasten hun tranen niet kunnen verbergen. Dit is een liedje dat echt bij elke gelegenheid past, of het nou vrolijk of verdrietig is. En het feit dat deze versie op een bruiloft in het Portugees wordt gezongen maakt het nog mooier.

Zodra de bruidegom begint te zingen, krijg ik kippenvel over mijn hele lichaam. Maar wat er vervolgens gebeurt had niemand zich op voor kunnen bereiden – helemaal de bruid niet. Dit is zo mooi. Luister maar eens en geniet!
15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven