Dit apparaatje zal jou volledige kijk op reizen veranderen. Wat het doet? Dit is GENIAAL!

Het spreken van slechts 1 taal kan een behoorlijke barriere zijn voor sommige mensen. Het is niet voor iedereen even lastig om zich verstaanbaar te maken in een andere taal. Het grootste probleem hierbij is het durven spreken van een andere taal. Voor degene die andere culturen in hun volle glorie willen ervaren is er …

Dit apparaatje zal jou volledige kijk op reizen veranderen. Wat het doet? Dit is GENIAAL! Lees verder »

Het spreken van slechts 1 taal kan een behoorlijke barriere zijn voor sommige mensen. Het is niet voor iedereen even lastig om zich verstaanbaar te maken in een andere taal. Het grootste probleem hierbij is het durven spreken van een andere taal.

Voor degene die andere culturen in hun volle glorie willen ervaren is er nu een bijzonder apparaatje die speciaal bedoelt is voor de reizigers onder ons.

Dit is “The Pilot”. Een klein apparaatje dat verschillende talen op het moment zelf in je oor kan vertalen.

vertalen

Denk hierbij aan Engels, Spaans, Frans en Italiaans.

De makers van dit apparaat hopen culturele verschillen tussen mensen aanzienlijk te verminderen. De bedenkers willen ons helpen zodat we ons beter kunnen aanpassen aan het leven buiten onze eigen landsgrenzen.

Andrew Ochoa probeerde het programma uit met een Franse dame. Ze voelden zich gelijk op de een of andere manier dichter bij elkaar.

The Pilot kan vrijwel direct hele gesprekken vertalen zodat er nooit meer van die halve/schaamtelijke gesprekken uit voortvloeien.

vertalen2

Het enige wat er nodig is , zijn een paar oortjes voor twee personen, en het gesprek kan beginnen!

Het beste is nog dat de speciale app op dit apparaatje werkt zonder enige internetverbinding. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je telefoonrekeningen torenhoog oplopen.

Experts noemen dit revolutionaire idee “rechtstreeks uit een sciene-fiction film.”

vertalen1

Het project begint met de invoering van slechts 4 talen, maar in de toekomst willen de bedenkers zich nog gaan richten op Aziatische, Afrikaanse en Slavische talen.

https://youtu.be/Y87Qk34BZUQ

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven