Simon is niet overtuigd van het liedje dat ze heeft uitgekozen, maar een minuut later krijgt ze een staande ovatie van de jury

Het uitvoeren van een moeilijk liedje voor een jury is bijna hetzelfde als jezelf in je voet schieten. Dus toen de 14-jarige Destiny Chukunyere laatst in het tv-programma Britain’s Got Talent verscheen en vertelde dat ze het liedje Think van Aretha Franklin zou gaan zingen, bereidde jurylid Simon Cowell zich alvast voor op een ware …

Simon is niet overtuigd van het liedje dat ze heeft uitgekozen, maar een minuut later krijgt ze een staande ovatie van de jury Lees verder »

Het uitvoeren van een moeilijk liedje voor een jury is bijna hetzelfde als jezelf in je voet schieten.

Dus toen de 14-jarige Destiny Chukunyere laatst in het tv-programma Britain’s Got Talent verscheen en vertelde dat ze het liedje Think van Aretha Franklin zou gaan zingen, bereidde jurylid Simon Cowell zich alvast voor op een ware ramp.

Zelfs voor de meest getalenteerde en ervaren zangers en zangeressen, is het liedje van “The Queen of Soul” erg hoog gegrepen. Dus ik kan aan de ene kant wel begrijpen dat Simon absoluut geen hoge verwachtingen had van dit 14-jarige meisje.

Alleen hier komt het…Destiny Chukunyere is niet zoals de meeste zangeressen.

Natuurlijk was Destiny erg nerveus toen ze voor de sceptische jury stond en hen vertelde dat ze nou precies dat liedje ging zingen.

Maar ook al was haar stem een beetje schokkerig, veranderde dat kompleet toen ze begon met zingen…Destiny opende haar mond en begon met zingen, en vanaf het begin was het meteen al duidelijk, Destiny had een speciaal talent.

Simon ging meteen rechtop zitten en vestigde zijn aandacht op het optreden, terwijl de andere juryleden elkaar allemaal verbaasd aankeken, en ze een staande ovatie van het publiek kreeg.

Na haar geweldige optreden en een welverdiende staande ovatie, werd Destiny beloond met vier keer het “ja” woord van de jury. Het feit dat ze pas 14 jaar oud is, is amper te geloven, als je van haar stem geniet.

Bekijk nu hieronder dit geweldige optreden:
15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven