Hij werd gepest omdat hij stottert. Maar als hij zijn plek op het podium inneemt? Wat een stem!

Harrison Craig werd vroeger op school gepest, omdat hij stottert als hij spreekt. Hij had een passie en dat was zingen. Hij liet zich niet tegenhouden en dat is nog eens doorzettingsvermogen! Het is erg knap wat hij doet, want doordat hij zingt, heeft hij zijn stotteren onder controle. Hij hoorde dat er in Australië …

Hij werd gepest omdat hij stottert. Maar als hij zijn plek op het podium inneemt? Wat een stem! Lees verder »

Harrison Craig werd vroeger op school gepest, omdat hij stottert als hij spreekt. Hij had een passie en dat was zingen. Hij liet zich niet tegenhouden en dat is nog eens doorzettingsvermogen! Het is erg knap wat hij doet, want doordat hij zingt, heeft hij zijn stotteren onder controle.

stotter

Hij hoorde dat er in Australië audities gedaan zouden worden en Craig had de keuze gemaakt om het te gaan proberen. De jury is er blij mee dat hij dat heeft gedaan en jij ook als je deze video hebt gezien. Hij levert de prestaties van zijn leven en iedereen staat er van te kijken wat hij doet!

Tijdens de verbluffende prestaties waren zijn moeder en broer in de backstage ruimte. Op 3:55, is het jongere broer van Craig te zien met tranen in zijn ogen van vreugde. Bekijk deze indrukwekkende video en DEEL deze geweldige auditie op Facebook!
15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven