Van buiten ziet het eruit als een mini auto. Maar als de deuren open gaan? Ongelooflijk!

Als je op het eerste gezicht naar de foto kijkt lijkt het op een mini auto. Echter, je zal verstelt staan wanneer de deur open gaat! Maar wat is het dan eigenlijk? Het is namelijk niet echt een fiets, maar ook geen auto. Voormalig fietser Mikael Kjellman kwam met dit ingenieuze idee toen hij op …

Van buiten ziet het eruit als een mini auto. Maar als de deuren open gaan? Ongelooflijk! Lees verder »

Als je op het eerste gezicht naar de foto kijkt lijkt het op een mini auto. Echter, je zal verstelt staan wanneer de deur open gaat!

Maar wat is het dan eigenlijk? Het is namelijk niet echt een fiets, maar ook geen auto. Voormalig fietser Mikael Kjellman kwam met dit ingenieuze idee toen hij op een koude winterdag wel op de fiets MOEST stappen, puur en alleen omdat hij op dat moment geen auto tot zijn beschikking had.

autofiets

Veel mensen ervaren dit probleem, omdat het gewoon ontzettend gevaarlijk is om op een fiets te stappen als het gevroren heeft. Dat probleem bleef Mikael niet in de koude kleding zitten, integendeel, hij besloot het heft in eigen hand te nemen en vond deze geniale uitvinding uit. Dit zal je mond open doen laten vallen van verbazing!

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven