Ook altijd zo’n last van vervelende deurverkopers? Zoek niet verder.. Dit is PERFECT!

Iedereen kan zich er wel eens dood aan ergeren. Deurverkopers. Ze willen je van alles aansmeren en weten gewoon NIET van ophouden. Niks lijkt te werken, stickers, waakhonden, briefjes. Verstoppen heeft simpelweg geen zin. Ze lijken ten alle tijden te ruiken wanneer je thuis bent. Maar zoek niet verder! Op deze (onverwachtse) manier hoef je …

Ook altijd zo’n last van vervelende deurverkopers? Zoek niet verder.. Dit is PERFECT! Lees verder »

Iedereen kan zich er wel eens dood aan ergeren. Deurverkopers. Ze willen je van alles aansmeren en weten gewoon NIET van ophouden. Niks lijkt te werken, stickers, waakhonden, briefjes. Verstoppen heeft simpelweg geen zin. Ze lijken ten alle tijden te ruiken wanneer je thuis bent.

Maar zoek niet verder! Op deze (onverwachtse) manier hoef je nooit meer bang te zijn om geterroriseerd te worden door deurverkopers, jehova getuigen of sponsorlopers.

schrikken

Heb jij hier ook altijd zo’n last van? Trek je verkleedkist dan maar uit de kast, want dit is het perfecte filmpje voor jou. De man uit het volgende filmpje heeft een hele originele manier bedacht om verkopers buiten de deur te houden. Ik kon NIET stoppen met lachen toen ik dit voor het eerst zag!

https://youtu.be/NtlUNhbODCQ

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven