Wat voor vrouw ben jij, als je dat baseert op de maand waarin je geboren bent

Wat Voor Vrouw Ben Jij, Als Je Dat Baseert Op De Maand Waarin Je Geboren Bent?
Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

JANUARI

Vrouwen die geboren werden in januari zijn buitengewoon ambitieus, maar een beetje conservatief en ernstig. Ze zijn erg kritisch en praten niet graag over hun gevoelens. Ze laten zich niet benaderen door mensen die niet op hetzelfde intellectuele niveau zitten.

FEBRUARI

Vrouwen die geboren werden in februari zijn erg romantisch en ze moet ze met veel geduld behandelen. Niet iedereen begrijpt hen omwille van hun stemmingswisselingen. Deze vrouwen hebben een abstracte manier van denken. Als je hen bedriegt, zie je hen nooit meer terug.

MAART

Deze vrouwen stralen charisma en charme uit. Ze zijn toegewijd en trouw. Ze worden niet gemakkelijk verliefd. Ze zijn schattig maar maak hen niet overstuur. Het is een waar genot om met zo iemand samen te leven.

APRIL

Vrouwen uit april zijn diplomatisch en komen goed met mensen overeen. De meesten zijn echter best jaloers en als ze een uitbarsting hebben, blijf je beter ver uit hun buurt. De april meisjes maken je de gelukkigste man ter wereld. Ze openen hun ziel voor iedereen die hun vertrouwen kan winnen.

MEI

Deze vrouwen zijn erg standvastig en principieel. Ze zijn ook er aantrekkelijk. Gecombineerd met hun moeilijke karakter is dat wel eens gevaarlijk voor zij die op hen verliefd worden. Dit komt omdat je hen je hele leven lang zal herinneren.

JUNI

Ze zijn erg nieuwsgierig, creatief en taalvaardig. Maar ze spreken voor ze denken. Deze vrouwen denken dat het beter is om de waarheid meteen in je gezicht te zeggen, eerder dan achter je rug te praten. Ze zijn gevaarlijk in de liefde en mannen worden in hun handen vaak een speeltje.

JULI

Deze dames zijn erg eerlijk, mysterieus, zeer intelligent en mooi. Ze houden niet van conflicten en zijn tegen iedereen beleefd. Als je hen bedriegt, ben je hen voorgoed kwijt.

AUGUSTUS

Deze vrouwen hebben een groot hart. Hou deze vrouwen niet voor de gek, want vroeg of laat winnen ze toch. Ze hebben een buitengewoon gevoel voor humor, maar worden niet graag voor de gek gehouden. Als je dit toch doet, weet je nooit wanneer ze terug zullen slaan. In hun aanwezigheid slaat het hoofd van mannen op hol.

SEPTEMBER

Aardige, gedisciplineerde en mooie meisjes. Ze vergeven overspel nooit. Wees voorzichtig en kwets hen niet, want ze zullen wraak nemen. Deze dames willen lange relaties. Ze zijn kritisch en stellen hoge eisen aan hun partner.

OKTOBER

Vrouwen geboren in oktober hebben een sterk karakter. Ze zijn erg emotioneel. Maar ze zullen nooit in het bijzijn van anderen huilen. Ze zijn slim en openen hun ziel zelden. Anderen vrouwen haten hen vaak omdat ze jaloers zijn.

NOVEMBER

November vrouwen zijn altijd een stapje voor op de rest. Ze herkennen een leugen meteen. Speel niet met deze vrouwen, want dat eindigt slecht voor je. Wat je moet weten over deze vrouwen: als je de waarheid niet aankan, vraag je hun mening beter niet.

DECEMBER

Vrouwen geboren in december kunnen erg ongeduldig zijn, maar hebben vaak ook geluk en komen vaak als winnaar uit situaties. Ze weten hoe ze je moeten opvrolijken. Deze vrouwen hebben een open hart en worden daarom wel eens gekwetst, maar op het einde van de rit zegevieren ze altijd!

Klopt dit voor jou een beetje?

Laat het ons weten en DEEL dit bericht met je vrienden!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!
16740cookie-checkWat voor vrouw ben jij, als je dat baseert op de maand waarin je geboren bent

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven