28 jaar geleden nam deze Dirty Dancing scene iedereens adem weg, herinner jij het nog?

28 Jaar Geleden Nam Deze Dirty Dancing Scene Iedereens Adem Weg, Herinner Jij Het Nog?

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

28 jaar geleden, was de cult-klassieker Dirty Dancing in première in de bioscoop. Sindsdien is de film omgevormd tot een wereldwijde hit die meer dan $ 200.000.000 dollar heeft vergaard in omzet. Het was de allereerste film die een miljoen exemplaren verkocht op video, en als gevolg van zijn prestaties in de film, heeft hoofdrolspeler Patrick Swayze zelfs zijn eigen ster gekregen op de Hollywood Walk of Fame.

28 Jaar Geleden Nam Deze Dirty Dancing Scene Iedereens Adem Weg, Herinner Jij Het Nog?

Maar wist je dat deze film niet eens was bedoeld om een hit film zijn? Het blijkt dat Patrick Swayze en Jennifer Grey het verschrikkelijk vonden om te werken met elkaar, vanwege hun eerdere ervaringen in ‘Red Dawn. “Om de zaken nog ingewikkelder te maken, toen Eleanor Bergstein, de schrijver en producer, weigerde het abortus deel weg te snijden uit de film, door de hoofdsponsor van de film, Clearasil. De test screenings voor Dirty Dancing werd een echte ramp, en de studio begon te twijfelen aan de commerciële haalbaarheid van de film.

Maar ondanks al deze hindernissen, werd het team sterker en hoe de film resulterende is gewoon geweldig. Na het winnen van een Oscar en meerdere Grammy voor de muziek, is Dirty een van de meest populaire films in ons leven, en het is duidelijk te zien waarom mensen er nog steeds zoveel van houden!

Kijk naar de laatste scène van Dirty Dancing in de video hieronder.

Gelieve deze onvergetelijke scène te delen met je familie en vrienden.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

16950cookie-check28 jaar geleden nam deze Dirty Dancing scene iedereens adem weg, herinner jij het nog?

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven