Zangeres Susan Boyle laat het publiek sprakeloos achter met haar magische versie van “Heilige Nacht”

Persoonlijk associeer ik Kerstmis met eten, prachtige inrichting, en natuurlijk de muziek. En muziek is echt een krachtig schip dat ons kan vervoeren naar verschillende momenten van ons leven, plaatsen … en zelfs emoties. Dat is de reden waarom kerstliederen zo krachtig en emotioneel voor velen van ons kunnen zijn. “O Holy Night” / “Heilige …

Zangeres Susan Boyle laat het publiek sprakeloos achter met haar magische versie van “Heilige Nacht” Lees verder »

Persoonlijk associeer ik Kerstmis met eten, prachtige inrichting, en natuurlijk de muziek. En muziek is echt een krachtig schip dat ons kan vervoeren naar verschillende momenten van ons leven, plaatsen … en zelfs emoties.

Dat is de reden waarom kerstliederen zo krachtig en emotioneel voor velen van ons kunnen zijn. “O Holy Night” / “Heilige Nacht” is een klassieker die ik met het hart beluister.

En de populaire Britse zangeres Susan Boyle maakte het des te meer speciaal voor mij! Overtuig jezelf door het hieronder te beluisteren.

Susan Boyle betoverde de hele wereld wanneer ze Britain’s Got Talent in 2009 won. Hoewel dit al zeven jaar geleden is, blijft haar stem onze wereld verrijken.
Als je, net zoals ik bent, is muziek tijdens Kerstmis een belangrijk onderdeel van de kerstsfeer, en heeft Susan Boyle zojuist echt de spaak te pakken gekregen! Ik kijk uit naar het delen van haar prachtige vertolking met mijn dierbaren.

En vergeet niet – Kerst moet gevierd worden met ons hart, niet met onze portemonnee.

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven