Susan Boyle zingt deze kerstklassieker als een engel – maar let dan goed op wat Elvis doet..

Als ik op een magische wijze zou een muzikant terug zou kunnen brengen uit het verleden, zou dat Elvis zijn. Zijn stem geeft me koude rillingen, elke keer als ik het hoor. De koning verliet ons te vroeg, maar zijn grootheid zal voor vele generaties voortleven. Vooral met Kerstmis, dan zet ik een aantal liedjes …

Susan Boyle zingt deze kerstklassieker als een engel – maar let dan goed op wat Elvis doet.. Lees verder »

Als ik op een magische wijze zou een muzikant terug zou kunnen brengen uit het verleden, zou dat Elvis zijn. Zijn stem geeft me koude rillingen, elke keer als ik het hoor. De koning verliet ons te vroeg, maar zijn grootheid zal voor vele generaties voortleven.

Vooral met Kerstmis, dan zet ik een aantal liedjes op van Elvis en dan ga ik lekker achterover leunen. Dus ik was zo blij toen ik deze clip had gevonden. Sommige opnames zijn op een prachtige manier samengevoegd waardoor samen Elvis en Susan Boyle samen de kerst klassieker “O Come All Ye Faithful” zingen.

Susan Boyle’s introductie laat me helemaal sprakeloos. Haar vermogen om emoties over te brengen is weergaloos en wanneer je Elvis zijn warme stem uit de luidsprekers hoort , stond elk haartje op mijn lichaam overeind.

In deze clip zitten niet alleen twee van de beste zangers en zangeressen uit de geschiedenis, maar de video is zelf ook magisch. De taferelen van spelende kinderen weerspiegelt precies waar Kerstmis over gaat.

Bekijk de clip hieronder en geniet van de muziek:
15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven