HuisDoe dat zelfHet zal je verbazen wat er met je gezondheid gebeurt als je...

Het zal je verbazen wat er met je gezondheid gebeurt als je iedere nacht wat schijfjes citroen naast je bed legt. Geweldig!

Een vers schijfje citroen in een glas met muntwater, of een heerlijk versgebakken citroen-merengue taart. Of gewoonweg wat citroen over je op de huid gebakken zalm.
Er zijn oneindig mogelijkheden als je kijkt wat je allemaal met citroen kunt doen. Maar deze vrucht heeft zoveel meer voordelen dan alleen een frisse smaak. Wist je bijvoorbeeld dat citroen ook ontzettend veel gezondheidsvoordelen met zich mee draagt?

Volgens verschillende gezondheidsinstanties heeft deze fenomenale vrucht de mogelijkheid om de bloedvaten beter te laten functioneren, maar het helpt ook bijvoorbeeld tegen vochtretentie; het biedt hulp bij de spijsvertering; en de strijd tegen verschillende soorten ontstekingen, verkoudheid en griep, vitamine C-tekort, tinnitus, de ziekte van Menière, en nierstenen, en dat is nog maar het begin!

Citroenen bevatten ook krachtige antioxidanten die helpen bij het versterken van je immuunsysteem, maar bevat ook ontzettend veel vitaminen en mineralen. Ook zorgt deze vrucht voor een versterkt hard en sterke botten. Dus heb jij citroenen nog niet op je boodschappenlijst, dan stel ik voor om dat maar even te doen!

1. Extra vrolijk in de ochtend

citroen

Het binnenkrijgen van de geur van limoen zorgt voor een gezonde dosis serotonine in je brein, wat ook wel het ‘blijheid stofje’ wordt genoemd. Zo wordt je in je ochtend extra fris en fruitig wakker!

2. Hoge bloeddruk

citroen1

Heb je last van een hoge bloeddruk? Dan ben je vast niet de enige. Wist je dat een schijfje citroen naast je bed helpt om je bloeddruk naar beneden te brengen?

3. Stress verlagen

citroen2

Iedereen wordt wel eens wakker met grote irritaties over van alles en nog wat. Geloof me, je bent niet de enige! Gelukkig zorgt citroen voor een heerlijke aroma die het brein relaxed.

4. Moeite met ademen

citroen3

Heb jij moeite met ademhalen tijdens de nachtelijke uurtjes? Gelukkig zorgt citroen ervoor dat je luchtwegen open gaan staan, en je dus weer volledig vrij kan ademen. Nooit meer een slechte nachtrust dus!

5. Natuurlijke luchtverfrisser

citroen4

Citroen zorgt ervoor dat de lucht om je heen gereinigd wordt en bacteriën en andere viezigheden uit de lucht verdwijnen. Zorgen voor je gezondheid hoeft geen verplichting te zijn. Je moet het alleen wat leuker maken! Koop gewoon wat citroenen, dan komt alles goed.

Deel Dit Artikel!

Onze Nieuwsbrief

Volg Ons

0FansLike
0VolgersVolg
0VolgersVolg
1,002VolgersVolg
1VolgersVolg

Popular

Meer zoals dit
Lees verder

Heeft jouw oma je deze dingen wel geleerd? Dit moet je weten!

Iedereen weet het. Je geliefde oma heeft altijd de beste suggesties voor wie zich onwel voelt

Combineer deze twee bouwmarkt artikelen en lijm alles onverwoestbaar aan elkaar!

Combineer deze twee bouwmarkt artikelen en lijm alles onverwoestbaar aan elkaar, sterk mens die ze nog los krijgt!

Moeder vindt grote blaren op haar baby. Maar dan ontdekt ze het duistere geheim van haar oppas!

Iemand anders voor je kinderen laten zorgen vergt veel...