Dit is het wetenschappelijke bewijs van leven na de dood

Dit Is Het Wetenschappelijke Bewijs Van Leven Na De Dood

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Iedereen heeft zich ooit in zijn leven wel afgevraagd of er leven is na de dood. Bijna iedereen is wel nieuwsgierig naar het antwoord van deze kwestie. Wat gebeurt er als we doodgaan? Is de dood het einde van alles of is er ook leven na de dood? Lees verder voor wetenschappelijk bewijs na de dood.

Het bestaan van de ziel is nooit volledig bewezen maar ook niet ontkracht. Nu is er nieuw wetenschappelijk bewijs dat de ziel niet eindigt maar een terugreis maakt naar waar het vandaan kwam, het alles, het universum. Dit blijkt uit twee verschillende wetenschappelijke onderoeken. Ik ben benieuwd of jullie na het lezen hiervan overtuigd zijn van leven na de dood.

Al eeuwenlang proberen mensen het mysterie rondom het bestaan van de ziel op te lossen. Ook voor de wetenschap is dit onderwerp fascinerend. Twee onderzoekers die zijn gespecialiseerd in kwantumfysica, verklaren dat ze kunnen bewijzen dat de ziel bestaat en dat er leven is na de dood.

Dokter Stuart Hameroff en Sir Roger Penrose kwamen met de ‘Quantum theory of consciousness’. De ziel bestaat in een speciale plek in het brein die ze ‘microtubules’ noemen. De theorie stelt dat nadat mensen doodgaan de informatie in de microtulubes blijft bestaan! Volgens hun is het brein een computer en het bewustzijn een programma. Ze ontdekten dus dat het programma van het bewustzijn blijft lopen als we doodgaan.

Het 50 jaar lang durende onderzoek van de Universiteit van Virginia medicijnenstudies zegt keihard bewijs te leveren van leven na de dood. Zij onderzochten namelijk in totaal 2500 gevallen van: bijna dood ervaringen, kinderen met herinneringen aan vorige levens, de aard van bewustzijn en de relatie tussen geest en lichaam.

Een voorbeeld van de opmerkelijke resultaten uit het onderzoek is omtrent de vele onderzochte mensen met een bijna-dood ervaring. Bijzonder is dat de meerderheid van de beschrijvingen precies met elkaar overeenkomen. Je zou hierdoor kunnen stellen dat er leven na de dood is en dat iedereen dan hetzelfde zal ervaren.

Deze wetenschappelijke theorieën hebben mij zeker aan het denken gezet. Geloof jij in leven na de dood? Of juist niet. Laat in de reacties weten of jij denkt dat er leven is na de dood en vergeet dit niet te delen om erachter te komen hoe jouw vrienden hierover denken!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

77060cookie-checkDit is het wetenschappelijke bewijs van leven na de dood

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven