3 recepten voor ijs die je deze lente & zomer geprobeerd moet hebben

3 Recepten Voor Ijs Die Je Deze Lente & Zomer Geprobeerd Moet Hebben

Zomer is in aantocht. De dagen worden langer, de zon schijnt feller en de temperatuur begint te stijgen. Het is die tijd van het jaar waarin we allemaal uitkijken naar dat verkoelende ijsje. De ijssalons bereiden zich voor op de drukste periode van het jaar, en al snel zullen er weer lange rijen te zien zijn voor de diverse ijssalons in het hele land.

Maar wat als je zelf heerlijk en verfrissend roomijs kunt maken, zonder de deur uit te hoeven? Hier zijn drie recepten om je eigen zomerse traktatie te creëren.

De ijsmachine is een keukenapparaat dat velen bezitten, maar weinigen gebruiken. Natuurlijk haal je het misschien één of twee keer per zonnig seizoen tevoorschijn om een portie vanille-ijs te maken, maar de zomer glipt snel door de vingers voor velen van ons, en het idee om een heel weekend te besteden aan het maken van een pint ijs kan ontmoedigend zijn. Daarom zouden we allemaal van zelfgemaakt ijs een gewoonte moeten maken – als het een routine wordt, wordt het eenvoudig haalbaar.

Hier volgen recepten voor allerlei soorten ijs (verrassende smaken op komst!), waarvoor de meeste slechts minimale bereiding vereisen, zoals het smelten van chocolade, of helemaal geen bereiding. Het belangrijkste is dat je tips krijgt om het proces te stroomlijnen, plus veel inspiratie voor je eigen aangepaste porties. IJs hoeft niet ingewikkeld te zijn; het hoeft alleen maar heerlijk te zijn.

De 3 recepten die we voor je hebben uitgezocht zijn:

  1. Kies je eigen avontuur ijs
  2. Geroosterde aardbeiencrème fraîche ijs
  3. Munt chocolade ijs
Ga verder naar de volgende pagina om de recepten te bekijken!
94820cookie-check3 recepten voor ijs die je deze lente & zomer geprobeerd moet hebben

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven