Drink dit wondermiddel van kokosmelk, kurkuma en zwarte peper – En je lichaam zal je eeuwig dankbaar zijn!

Drink Dit Wondermiddel Van Kokosmelk, Kurkuma En Zwarte Peper – En Je Lichaam Zal Je Eeuwig Dankbaar Zijn!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Als ik ziek ben, maar niet ziek genoeg om naar de dokter te gaan, gebruik ik meestal een medicijn die gewoon verkrijgbaar is in de supermarkt. Maar laatst dacht ik weer eens aan alle remedies die mijn moeder vroeger voor mij maakten. Dus in plaats van een paar pillen te nemen, gebruik ik nu de recepten die mijn moeder vroeger voor mij maakten.

Een theelepel ginger ale elke vijf minuten als je buikpijn hebt, honing met water en citroen wanneer je last van hoest of een zere keel had…

Er is niet altijd wetenschappelijk bewijs dat deze remedies werken, maar deze zelfgemaakte remedies hebben wel generaties van moeders die erbij zweren dat het werkt!

Meestal berijd ik voedsel helemaal zelf. Mijn lichaam voelt goed, en ik voel mezelf beter als ik weet dat ik geen bewerkte ingrediënten eet. En de laatste tijd ben ik steeds meer na gaan denken over hoe voedsel als medicijn gebruikt kan worden. Dus wanneer ik ziek ben, en dan niet heel erg ziek, probeer ik steeds meer huisgemaakte remedies die bestaan uit natuurlijke ingrediënten, voordat ik naar de apotheek ga en allemaal onnodige chemicaliën tot me neem.

Drink Dit Wondermiddel Van Kokosmelk, Kurkuma En Zwarte Peper – En Je Lichaam Zal Je Eeuwig Dankbaar Zijn!

Ik heb al veel gelezen over de voordelen van kurkuma, dus toen een vriend mij vertelde over een brouwsel gemaakt van warme kokosmelk, kurkuma en zwarte peper, wou ik het meteen proberen.

Wil je dit artikel verder lezen? Klik dan op volgende pagina!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

28730cookie-checkDrink dit wondermiddel van kokosmelk, kurkuma en zwarte peper – En je lichaam zal je eeuwig dankbaar zijn!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven