Eet jij genoeg drop? Dit is de reden waarom mensen meer drop moeten eten!

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Iedereen die van drop houdt weet dat het een smaak heeft, die geen enkel ander snoepje heeft. Maar wat niet veel mensen weten is dat drop ook erg goed voor je gezondheid kan zijn. Na het lezen van dit artikel zul je meer genieten van …

Eet jij genoeg drop? Dit is de reden waarom mensen meer drop moeten eten! Lees verder »

Iedereen die van drop houdt weet dat het een smaak heeft, die geen enkel ander snoepje heeft. Maar wat niet veel mensen weten is dat drop ook erg goed voor je gezondheid kan zijn.

Na het lezen van dit artikel zul je meer genieten van het eten van drop, en zul je zelf misschien wel meer drop gaan eten.

1. Het bevorderd het metabolisme

Drop bevat antioxidanten, in zijn puurste vorm, die erg goed zijn voor het lichaam. Hierdoor krijgt het lichaam de mogelijkheid de temperatuur te verhogen en het metabolisme te bevorderen. Dus als je graag je metabolisme wil verhogen, kies dan voor drop in plaats van reguliere snoepjes, die juist het tegengestelde effect hebben.

2. Het helpt de maag

De meeste mensen zien drop als snoep, maar de zoethout wortel heeft een lange medische geschiedenis. Het wordt gebruikt om de klachten bij maagzweren, maagzuur en chronische gastritis te verlichten.

3. Het verminderd het hoesten

Is je ooit opgevallen dat hoestmedicijnen naar drop smaken? Duizenden jaren geleden, werd er ontdekt dat drop anti-flammatoire eigenschappen bezit, wat geschikt is om te dienen als hoestmedicijn.

4. Het helpt bij een lage bloeddruk

Drop verhoogt de bloeddruk, dus het is perfect voor mensen die lijden aan een lage bloeddruk. Echter als je een hoge bloeddruk hebt of zwanger bent, word het niet aangeraden om drop te consumeren.

5. Het is goed voor je tanden

Het klinkt misschien raar, omdat je vaak bij drop denkt aan snoep. Maar de zoethout wortel bevat antibacteriële substanties die bacteriën die gaatjes veroorzaken tegen kunnen gaan, zo schrijft de “Journal of Natural Products”.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven