Vergeten de boter uit de koelkast te halen? Geen zorgen, met DEZE tip is het direct ontdooit.

1 van mijn grootste irritaties in de keuken is het moment waarop je erachter komt dat je vergeten bent de roomboter te ontdooien. Hoewel dit kan voelen als een catastrofe, is er een super makkelijke manier om dit binnen de kortste keren op te lossen. Best gek dat ik hier nog nooit aan heb gedacht… …

Vergeten de boter uit de koelkast te halen? Geen zorgen, met DEZE tip is het direct ontdooit. Lees verder »

1 van mijn grootste irritaties in de keuken is het moment waarop je erachter komt dat je vergeten bent de roomboter te ontdooien.

Hoewel dit kan voelen als een catastrofe, is er een super makkelijke manier om dit binnen de kortste keren op te lossen. Best gek dat ik hier nog nooit aan heb gedacht… Dit gaat mij in ieder geval veel pijn en moeite besparen!

boter

Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een glas water, een magnetron en natuurlijk wat roomboter. Warm het glas water eerst een minuutje op in de magnetron. Gooi vervolgens het water weg als je voelt dat het glas warm genoeg is. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is de harde roomboter in het warme glas te leggen. Denk hierbij aan ongeveer 15 seconden.

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven