Dit is de verschrikkelijke verborgen waarheid achter de kleine “baby” worteltjes!

Zogenaamde “baby” worteltjes zijn extreem populair wereldwijd. Of ze nou gebruikt worden in stoofpotten, salades of gewoon om los op te eten. Ze hebben veel populariteit gekregen over het afgelopen decennium. Maar heb je er weleens bij stilgestaan hoe deze kleine knapperige snacks eigenlijk gemaakt worden? Lees maar eens verder! “Baby” worteltjes verschenen in de …

Dit is de verschrikkelijke verborgen waarheid achter de kleine “baby” worteltjes! Lees verder »

Zogenaamde “baby” worteltjes zijn extreem populair wereldwijd. Of ze nou gebruikt worden in stoofpotten, salades of gewoon om los op te eten. Ze hebben veel populariteit gekregen over het afgelopen decennium.

Maar heb je er weleens bij stilgestaan hoe deze kleine knapperige snacks eigenlijk gemaakt worden? Lees maar eens verder!

“Baby” worteltjes verschenen in de 2de helft van de jaren tachtig volgens de “Healthy Food House” website. Ze zijn gemaakt van normale wortels die “te lelijk” zijn om in de winkel verkocht te worden. De “mini” wortels hebben een perfect glad oppervlak, die ze verkrijgen na een lang proces in een machine waar normale wortelen worden gevormd naar de kleine perfecte cilinder-achtige snacks.

Volgens de “Washington Post”, zijn 70 procent van alle wortelen die geconsumeerd worden in de VS, “baby” worteltjes.

Wil je dit artikel verder lezen? Klik dan op volgende pagina!

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven